Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Garner ir Benas Affleckas: labai mieli tėveliai

Pagaliau svajonių šeima, kurią sudaro aktoriai Jennifer Garner ir Benas Affleckas, viešai paskelbė, kad sausio pradžioje jų šeima pagausėjo - susilaukė dukrelės Seraphinos Rose Elizabeth.
Foto naujienai: Jennifer Garner ir Benas Affleckas: labai mieli tėveliai
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Jennifer Anne Garner.

Gimimo data, vieta: 1972 04 17, Hjustonas, Teksasas, JAV. 
Šeima, kurioje gimė: gimė anglų kalbos mokytojos ir chemijos inžinieriaus šeimoje.

Meilės nuotykiai: Scotas Foley,  Michaelas Vartanas.

Šeiminė padėtis: antrą kartą ištekėjo už aktoriaus Beno Afflecko; augina dvi dukras.

Pasiekimai: aktorė išgarsėjo suvaidinusi filmuose „Perl Harboras“, „Pagauk, jei gali“, „Elektra“, „Karalystė“.


Vardas, pavardė: Benjaminas Geza Affleckas Boldtas.

Gimimo data, vieta: 1972 08 15, Kalifornija, JAV.

Šeima, kurioje gimė: mokytojos ir visų galų meistro (pradedant socialiniu darbuotoju, inžinieriumi ir baigiant aktoriumi) šeimoje.

Meilės nuotykiai: Sandra Bullock, Salma Hayek, Stephanie Logan, Gwyneth Paltrow, Shoshanna Lonstein, Jaime King, Pamela Anderson, Enza Sambatoro, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Krista Allen ir t. t.

Šeiminė padėtis: vedęs aktorę Jennifer Garner; susilaukė dviejų dukrų.

Pasiekimai: aktorius, režisierius, scenaristas, labdarys.


Pagaliau svajonių šeima, kurią sudaro aktoriai Jennifer Garner ir Benas Affleckas, viešai paskelbė, kad sausio pradžioje jų šeima pagausėjo - susilaukė dukrelės Seraphinos Rose Elizabeth. Kino juostos „Perl Harboras“ filmavimo aikštelėje susipažinusi pora visus stebina... savo elgesiu.


Vaikas - ne naujiena


Vienas seksualiausių Holivudo vyrų Benas Affleckas su žmona Jennifer Garner bando išlikti paslaptingi ir originalūs, tačiau jų planai nuolat nueina šuniui ant uodegos. Kai Jennifer keliems artimiausiems giminaičiams prasitarė besilaukianti antro kūdikio, netrukus šią naujieną aptarinėjo visa žiniasklaida. „Jennifer sakė, kad jau praėjo trys nėštumo mėnesiai ir kad ji su Benu yra nepaprastai laimingi. Jie dar nenusprendė, ar norės iš anksto žinoti kūdikio lytį“, - už nemenką sumą viską išpliurpė vienas artimas ir itin „patikimas“ Holivudo aktorių giminaitis. Nėra ko stebėtis, nes ši pora yra viena stebimiausių paparacų šeimynėlių po Angelinos Jolie ir Brado Pitto, Tomo Cruise'o Katie Holmes. Jennifer ir Benui viešai paskelbus dukros vardą, vėl liko nesuprasti žmonių. Teigę, kad antram jie vaikui išrinks tradicinį vardą ir nesivaikys Holivudo madų, naujagimę pavadino Seraphina Rose Elizabeth. Vardo kilmės tėvai nepaaiškino (hebrajiškas žodis „serafimas“ reiškia „liepsningasis“). Beje, pirmos aktorių dukros vardas Violet irgi labai retas Jungtinėse Valstijose.


Pažabotas žirgelis


Prieš penkerius metus niekas nebūtų patikėjęs, kad žavus lovelasas, aistringas lošėjas, greičio mėgėjas Benas pagaliau susitupės ir puoselės šeimos židinį. Maža to, jis metė rūkyti, pradėjo sportuoti ir netgi išmoko brazdinti gitara. Kartą Benas pareiškė jau atsivalgęs aktoriaus duonos ir pasuko nauju keliu - susidomėjo režisūra. Beje, jo susukta kino juosta „Dingusioji“ sulaukė tik pagyrų. Taigi Afflecko pastangos „gyventi gražiai ir laimingai“ nenuėjo veltui. „Už viską esu dėkingas Jennifer. Ji - tobula moteris. Jennifer traukia, visada norisi pas ją grįžti“, - taip apie žmoną, su kuria slapta susituokė, kalbėjo Benas Affleckas. 


Gražuolis sensta...


Šio aktoriaus glėbyje šildėsi daugybė Holivudo gražuolių (net Sandra Bullock (44) ar Jennifer Lopez (39), su kuria jis net buvo susižadėjęs!). Affleckas dažnai patekdavo į patraukliausių planetos vyrų sąrašus, tačiau šeima ir bemiegės naktys prie kūdikio aktoriaus išvaizdą „pakoregavo“: širdžių ėdikas pražilo, o jo viršugalvyje praretėjo plaukai. Beje, ir anksčiau Beno išvaizda kai kurioms jo merginoms neįtiko. Pavyzdžiui, televizijos kompanijos direktorė Enza Sambatoro, su kuria Affleckas susitikinėjo išsiskyrus su Jennifer Lopez, teigė, kad aktoriui labai slenka plaukai, o jo nugara ir pilvas - „klaikiai apžėlę“.


Vaikų auklėjimo ypatumai


Pora labai rūpinasi savo šeimos gerove: retai duoda interviu, vasarą įsigijo naują namą už 16 mln. JAV dolerių, stengiasi daug laiko praleisti su vaikais. Bibliotekos, septynių miegamųjų su dideliu baseinu name Holivudo garsenybės tikisi pasislėpti nuo smalsių akių.

Tačiau spaudą apskriejo nutikimas, kai rūpestingi tėveliai netyčia dvimetę dukrą Violet užtrenkė automobilyje. Mergytė su automobilio raktais rankoje liko mašinoje, nes išsiblaškę aktoriai buvo labai susidomėję prekybos centro reklama. Tiesa, viskas baigėsi laimingai: Jennifer išaiškino mažylei, ką ji turėtų daryti ir Violet „išvadavo“.

Jennifer ir Benas šeima rūpinasi patys: jie nesisamdo auklių ir patys ugdo dukras. Net likus vos kelioms savaitėms iki antrojo gimdymo, Garner pati dukrą vesdavo į darželį ar su ja eidavo apsipirkti.



Jennifer Lopez (39)


Oi, kaip skambėjo plačiaklubės dainininkės ir aktorės romanas su Benu Afflecku! Oi, kaip visi jais domėjosi! Deja, garsenybių sužadėtuvės nutrūko. O graži pasaka baigėsi dėl to, kad prie pokerio stalo dienas ir naktis leidęs vyras užsukdavo ir... pas striptizo šokėjas. Maža to, su viena iš jų Affleckas net permiegojo. Nusivylusi Lopez nusprendė Beno dovanotą žiedą su deimantu parduoti ir nutraukti jų santykius. Tiesa, aktorius dėl to per daug nesikrimto, nes jis labai pavargo nuo įnoringos dainininkės ir spaudos dėmesio.

Geriausias Beno draugas Mattas Damonas (38) labai nemėgo vaikystės bičiulio sužadėtinės Lopez. Sykį Affleckas prasitarė, kad su Jennifer buvo sunku ne tik susikalbėti: „Mano seksualinis gyvenimas su J. Lo jums visiškai nepatiktų, nes viskas trukdavo vos 10 minučių.“ Jennfier Lopez baisiai įtūžo išgirdusi šiuos Beno žodžius. Net ir dabar, kai su buvusiu sužadėtinio ji susitinka filmavimo aikštelėje ar su Beno žmona Jennifer Garner prasilenkia vakarėlyje, dainininkė tik iš mandagumo nusišypso.

Ech, nemyli ji Affleckų šeimos, nemyli...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius