Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Joelas ir Benji Maddenai: pavyzdingi "blogi berniukai"

Šie dvyniai ne ką prastesni už garsiąsias seseris Olsen. Jų suburta roko grupė „Good Charlotte" džiugina paauglių širdis ir verčia būrius jaunų mergaičių klykti iš džiaugsmo.
Foto naujienai: Joelas ir Benji Maddenai: pavyzdingi "blogi berniukai"
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Joelas Ryanas Reubenas Combsas.

Gimimo data, vieta: 1979 03 11, Waldorfas, Marylandas, JAV.

Šeima, kurioje gimė: gimė tėvo Rogerio ir mamos Robin šeimoje; tėvas šeimą paliko.

Meilės nuotykiai: Jeannie Mai, Hilary Duff, Nicole Richie.

Šeiminė padėtis: susižadėjęs su Nicole Richie, susilaukė su ja dukters.

Karjera: roko grupės „Good Charlotte" vokalistas, sukūrė kelias drabužių kolekcijas, epizodinis aktorius.


Vardas, pavardė: Benjaminas Levi Combsas.

Gimimo data, vieta: 1979 03 11, Waldorfas, Marylandas, JAV. 

Šeima, kurioje gimė: gimė tėvo Rogerio ir mamos Robin šeimoje; tėvas šeimą paliko.

Meilės nuotykiai: Sophie Monk, Rumer Willis, Tila Nquyen, Kim Kardashian, Paris Hilton.

Šeiminė padėtis: nevedęs.

Karjeros pasiekimai: roko grupės „Good Charlotte" gitaristas, su broliu sukūrė kelias drabužių kolekcijas, epizodinis aktorius.


Šie dvyniai ne ką prastesni už garsiąsias seseris Olsen. Jų suburta roko grupė „Good Charlotte" džiugina paauglių širdis ir verčia būrius jaunų mergaičių klykti iš džiaugsmo. Tačiau labiausiai broliai garsėja kaip vyrai, nukabinę dvi karščiausias Holivudo pupytes - Paris Hilton ir Nicole Richie.


Dirbo kirpykloje


Bernužėliai dainorėliai ne iš dyko buvimo sukūrė garsiąją grupę „Good Charlotte". Kai Maddenų šeimą paliko tėvas, motina su keturiais vaikais vertėsi itin sunkiai, tad dvyniai dirbo įvairius darbus, kad nors truputį padėtų mamai. Benji ir Joelas ir galvas kirpykloje plovė, ir indus šluostė, ir laikraščius pardavinėjo... Tačiau šešiolikmečių vaikinų galvose visą laiką sukosi mintis, jog praturtėti jiems pavyks kitu būdu, t. y. „įlindus į televizorių". Benji ir Joelas nuo mažų dienų pasižymėjo puikia klausa, todėl jie, grįžę iš „Beastie Boys" koncerto, užsidarė namo rūsyje ir pradėjo muzikuoti. Prie dvynių prisijungė dar keli bičiuliai. Štai taip gimė grupė „Good Charlotte", kurios naujų dainų šiandien it išbadėję laukia tūkstančiai Amerikos paauglių. MTV šou „All Things Rock" pasirodantys vaikinai pagaliau gali atsipūsti, nes dabar jie uždirba labai daug pinigų. Tačiau brolių muzikantų pyktis tėvui neišnyko - dvyniai savo pavardes net pasikeitė į motinos mergautinę ir tapo Maddenais.


Pasižymi prieraišumu


Nors abu tatuiruoti broliukai atstovauja blogų berniukų kompanijai, ir Joelas, ir Benji garsėja kaip nemėgstantys dažnai keisti merginų vaikinai. Kadaise Joelas su žaviąja Hilary Duff (21) draugavo dvejus su puse metų ir gana ilgai sielojosi po išsiskyrimo su ja. Vos penkiomis minutėmis už brolį vyresnis Benji ilgai susitikinėjo su australų aktore ir modeliu Sophie Monk (29). Nors pora nutraukė romaną, tačiau Benji ir Sophie iki šiol yra geri bičiuliai. Šnabždamasi, kad buvusios porelės santykiai netgi per draugiški, mat net nepalaužiamoji Paris Hilton (27), su kuria Benji ištempė devynis mėnesius, graudžiai apsiraudojo pamačiusi klube meiliai besiglaustančius buvusius mylimuosius. Spaudos iššniukštinėta Benji ir Paris draugystė irgi iširo. Nors Paris stengėsi būti maloni, nuolanki bei gera, tačiau jos santykiai su Benji Maddenu tiesiog nesiklijavo. Ir kaip jei klijuosis, jei poros draugystė užsimezgė tik dėl to, kad Paris geriausia draugė Nicole Richie (27) susidėjo su Benji broliu Joelu, o neišskiriamos draugės tiesiog nenorėjo atskirai leisti laiko. Beje, Benji brolis teigė, kad skyrybos įvyko dėl per didelio Benji savininkiškumo ir tiesmuko bendravimo. „Jis tiesiog toks yra! Šalia jo esančiai merginai visada šalia jo nebus lengva, tačiau toks tas mano brolis", - kalbėjo Joelas Maddenas. 


Šeimyniniai įpročiai


Kol kas tik Joelas rimtai nusiteikęs oficialiai kurti šeimą su Nicole, su kuria jau augina dukrytę Harlow. Nors pora tai pykstasi, tai vėl susitaiko, neaišku, ar sausį numatyta vestuvių ceremonija iš tikrųjų įvyks. O kad porelė perėmė vienas kito įpročius - akivaizdu. Drastiškomis bado dietomis garsėjanti Nicole nusprendė ir sužadėtinį „pasodinti ant dietos", mat šis priaugo keletą nereikalingų kilogramų. Iš poros namų Kalifornijoje dingo kaloringi bei saldūs produktai. Iš pradžių buvęs nelaimingas Joelas galiausiai liko patenkintas Nicole sugalvota dieta. Pasak dainininko, dabar jis geriau išsimiega ir jaučiasi daug energingesnis. Tikėkimės, Nicole Richie nepersistengs...


Brolių keistybės


Joelas ir Benji Maddenai negarsėja kaip trankūs rokeriai, niokojantys viešbučio kambarius ar scenoje laužantys muzikos instrumentus. Atvirkščiai! Problemų vyrukams dažniau kelia merginos, su kuriomis jie leidžia laiką, pavyzdžiui, girta Nicole, kuri prie klubo užsipuola bet kokią moterį ir puola ją mušti.

Drąsiai galima sakyti, kad šie jaunuoliai - pavyzdingi muzikantai. Dvyniai nevalgo mėsos, noriai aukoja pinigus labdarai. Joelas su sužadėtine Nicole yra įkūręs labdaros fondą, o Benji kolekcionuoja keistas gotiškas lėlytes ir nemažą  jų kolekciją net parodė per MTV.

Tiesa, pamažu visa Maddenų šeimynėlė įsitraukė į muzikos verslą: dvynių brolis Joshua yra didžėjas, o jaunesnioji sesuo Sarah - pritariančioji muzikos grupės vokalistė.


Paris Hilton (27) ir Nicole Richie (27)


Šios vakarėlių merginos atrodė neišskiriamos. Nicole pradėjus draugauti su Joelu, ji bičiulę Paris supažindino su vaikino broliu dvyniu Benji, tad ir linksmybės neturėjo nutrūkti. Tačiau Nicole Richie labai sunerimo, kaip Paris su Benji ėmė rimtai draugauti. Pasak Joelo mylimosios, Paris sutverta ne tokiam vaikinui kaip Benji. Žinoma, kelis sykius merginos kalbėjo šia tema, tačiau Hilton buvo iki ausų įsimylėjusi ir neklausė draugės patarimų. Kai Paris ir Benji santykiai nutrūko, Nicole išdrįso pasakyti, kad labai džiaugiasi, jog viskas taip baigėsi. Aišku, Hilton supyko ir išsiskyrimo liūdesį skandino klubuose, kelias dienas neskambino geriausiai bičiulei. Tačiau draugystė, rodos, nugalėjo, nes Paris ketina dalyvauti Nicole ir Joelo vestuvių ceremonijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius