Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnny Deppas moka atsilyginti

Kai Johny'is Deppas Londono vaikų medicinos centrui išrašė 2 mln. vertės čekį, darbuotojams tiesiog akys ant kaktos iššoko.
Foto naujienai: Johnny Deppas moka atsilyginti
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Kai Johny'is Deppas Londono vaikų medicinos centrui išrašė 2 mln. vertės čekį, darbuotojams tiesiog akys ant kaktos iššoko. Pasirodo, „Karibų piratų" aktorius buvo toks dėkingas ligoninei ir jos darbuotojams už sergančios dukrelės priežiūrą, kad nusprendė jiems dosniai atsilyginti. Aktorius taip pat gavo pažadą iš Disnėjaus kompanijos, kad ši skirs ligoninei 20 mln. JAV dolerių ligoninės renovacijai. Lily-Rose į ligoninę pateko, sutrikus inkstų funkcijoms. Deppas elgėsi labai atsakingai ir rūpestingai. Mylintis tėvas metė visus savo darbus ir buvo šalia dukrelės. Jis netgi pakvietė visus gydytojus ir slauges iš filmo „Svynis Todas: demoniškas Flyto gatvės kirpėjas" premjeros. Ligoninėje Johny'is Deppas persirengė Kapitonu Jacku Sparrow'u ir skaitė pasakas sergantiems vaikams. Puikus pavyzdys visiems!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius