-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Johnny Deppas – paslaptingas ekrano gražuolis

Jo vaidmenys neretai ekscentriški, niūroki, tačiau visada paslaptingi. Filmai, kuriuose vaidina Johnny Deppas, uždirba netgi 4,7 mlrd. JAV dolerių!
Foto naujienai: Johnny Deppas – paslaptingas ekrano gražuolis
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Johnas Christopheris Deppas.

Gimimo data, vieta: 1963 06 09, Ouvensboras, Kentukis, JAV.

Šeima, kurioje gimė: gimė padavėjos ir inžinieriaus šeimoje.

Meilės nuotykiai: Bobbie Brown, Naomi Campbell, Sherilyn Fenn, Jennifer Gray, Winona Ryder, Kate Moss, Lori Anne Allison.

Šeiminė padėtis: 10 metų gyvena su prancūzų dainininke ir aktore Vanessa Paradise, su ja susilaukė dviejų vaikų - dukros Lily-Rose Melody (9) bei sūnaus Jacko (6).

Pasiekimai: aktorius, dainininkas, režisierius, prodiuseris.


Jo vaidmenys neretai ekscentriški, niūroki, tačiau visada paslaptingi. Filmai, kuriuose vaidina Johnny Deppas, uždirba netgi 4,7 mlrd. JAV dolerių! Kur slypi šio charizmatiško ir neabejotinai žavaus aktoriaus paslaptis?


Mėgo save žaloti


Greičiausiai Johnny niūrius ir keistus vaidmenis rinkosi todėl, kad vaikystėje jo nesutariantys tėvai kraustėsi iš vieno miesto į kitą. Berniukas pakeitė net 20 gyvenamųjų vietų. Kai būsimo Holivudo aktoriaus tėvai išsiskyrė, jaunas ir labai jautrus Johnny ėmė save žaloti peiliu bei žirklėmis. „Mano kūnas - tarsi kelionių žurnalas. Kaip jūreiviai darosi tatuiruotes, kurios jiems reiškia konkrečią jų aplankytą žemės vietą ir turi jiems ypatingą reikšmę, taip ir mano randai yra tam tikros žymės. Visai nesvarbu, kur jos padarytos, ar tatuiruočių salone, ar pats pasidarai kišeniniu peiliuku“, - apie savo kūną puošiančius ryškius aštuonis randus atvirai kalba aktorius. Be savadarbių puošmenų, mąslaus gražuolio kūną puošia dar trylika profesionalių tatuiruočių, kurios, pasak Johnny Deppo, jam irgi labai svarbios. Be to, iš minios garsenybę išskiria ir savitas drabužių stilius.


Nesvajojo apie aktorystę


Iki šiol nemėgstantis žiūrėti savo filmų amerikiečių aktorius teigia, kad niekada nesvajojo apie aktorystę. Penkiolikmetis Johnny metė mokyklą tam, jog taptų roko žvaigžde. Nors Deppas grojo vietos žmonių dėmesio sulaukusioje roko grupėje „The Kids“, tačiau su muzika jam nieko neišdegė. Johnny teko dirbti rašiklių platintoju, prekių išvežiotoju. Tačiau jei ne atsitiktinė pažintis su aktoriumi Nicolasu Cage'u (45), pasaulis taip ir nebūtų išvydęs  talentingojo keistuolio.


Šlovės našta


Sėkmingi vaidmenys, garsenybių vakarėliai - staiga užgriuvusi šlovė intravertiško būdo Deppui tai neišėjo į gera. „Niekada netroškau, kad žmonės į mane žiūrėtų. Savimi galėjau būti tik būdamas vienui vienas. Bet staiga tapau nauja ir labai įdomia preke. Vienintelė mano išeitis buvo alkoholis, už kurio kasdien slėpdavausi net kelerius metus“, - pasakoja Johnny Deppas. Iš pažiūros ramus, bet kartais neprognozuojamas aktorius netgi keletą kartų buvo sulaikytas policijos dėl viešbučio kambario nuniokojimo ir išpuolių prieš paparacus.

Kalbama, kad naktinis gyvenimas, žvaigždžių liga ir alkoholis sugriovė pirmąją Deppo ir Lori Anne Allison santuoką. Tačiau aktorius ilgai nesnaudė ir per savo karjerą suviliojo tuntą gražuolių, pavyzdžiui, jis susitikinėjo su Naomi Campbell (38), Winona Ryder (37), buvo susižadėjęs net su Kate Moss (34). Kai jo ir britų supermodelio santykiai nutrūko, Johnny Deppas atminimui Kate padovanojo prabangų BMW automobilį ir deimantų vėrinį, kurį vėliau iš jos pavogė vagys.


Laimingas tėvas


Po ilgų klajonių „Karibų piratų“ žvaigždė ramybę, laimę bei meilę rado prancūzų aktorės ir dainininkės Vanessos Paradise (36) glėbyje. Pora susipažino filmuojant juostą „The Ninth Gate“ ir šiuo metu augina du vaikus. Jau vienuoliktus metus kartu esanti pora ne sykį planavo vestuves. Kalbama, jog praėjusių metų birželio 14 dieną per kuklią vestuvių ceremoniją jiedu galiausiai tapo šeima. Tačiau po savaitės aktorius paneigė šiuos gandus. „Esu laimingas tėvas, laimingas vyras. Mes auginame vynuoges, darome dieviško skonio vyną, dirbame mėgstamus darbus, turime puikius namus, džiaugiamės vaikais. Aš ir mano moteris gyvename tiesiog puikiai“, - prisipažino žavusis Johnny.


Vanessa Paradise (36)


Žavioji prancūzaitė, išgarsėjusi daina „Joe le taxi“, buvo Johnny Deppo meilė iš pirmo žvilgsnio. „Tik susipažinęs su Vanessa susidėliojau gyvenimo prioritetus, tik tada pradėjau gyventi tikrą gyvenimą. Aš gimiau iš naujo!“ - apie mylimą moterį kalba Johnny. Nors paskalų mėgėjai ne sykį žaviąją porą tai skyrė, tai tuokė, tačiau Vanessa tikina jau esanti Deppo žmona: „Aš esu ištekėjusi už Deppo jau daugybę metų. Aš jau labiau susituokusi, nei galėčiau būti - juk su juo turiu du vaikus“, - sako aktorė ir dainininkė. Tačiau prieš kelias savaites Johnny paprašė, kad viena prabangi Kalifornijos juvelyrinių dirbinių parduotuvė trumpam užsidaryta, jog jis, niekieno netrukdomas, ramiai Vanessai galėtų išrinkti sužadėtuvių žiedą. Ar tai dar vienos menamos vestuvės?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius