Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jolanta Butkevičienė palieka TV3 televiziją

Dėl savo pareigų įgaliojimo viršijimo iš TV3 televizijos atleista Jolanta Butkevičienė. TV3 Žinių skyriui ji vadovavo nuo 1999 metų.
Foto naujienai: Jolanta Butkevičienė palieka TV3 televiziją
TV3 / zmones24.lt

Dėl savo pareigų įgaliojimo viršijimo iš TV3 televizijos atleista Jolanta Butkevičienė. TV3 Žinių skyriui ji vadovavo nuo 1999 metų.

„Jolantai Butkevičienei MTG korporacijoje buvo pavestas ypač svarbus vaidmuo - vadovavimas vienam iš daugiausia darbuotojų turinčiam skyriui. Kompanijos vadovams nėra priimtina situacija, kai darbuotojas, užimantis tokią svarbią poziciją, savavališkai viršija jam suteiktus įgaliojimus. Norėtume pabrėžti, kad TV3 vadovybė bandė su Jolanta Butkevičiene geranoriškai ieškoti dialogo ir, labai gaila, kad šiuo atveju abiejų šalių požiūris į susidariusią situaciją išsiskyrė. Mes esame dėkingi už Jolantos Butkevičienės ilgametį darbą ir nuopelnus. Šios dienos sprendimas nėra susijęs su draudimu kovoti už žurnalistų teises. Kaip tik, mes siekiame ir jau daug metų esame vertinami už objektyvias ir patikimas žinias“, - TV3 Žinių vadovės atleidimą komentuoja MTG Baltijos šalių vadovas Kaspars Ozolins.

„TV3 televizija ir toliau sieks užtikrinti, kad žinios būtų objektyvios, kokybiškos ir nešališkos. Kilęs nesusipratimas dėl žurnalisto Aleksandro Zubriakovo akreditacijos nutraukimo neturi nieko bendra su šiandienos kompanijos sprendimu. Kaip atsaką į Lietuvos Respublikos Seimo kanclerio sprendimą nutraukti TV3 žurnalistui akreditaciją mes Lietuvos Respublikos Seimo valdybai esame padavę skundą ir prašome akreditaciją grąžinti“, - sako K.Ozolins.

Nuo šiandienos laikinai TV3 Žinių vadovo pareigas eis Darius Ratautas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius