Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Česnavičiūtė: „Būsiu gera žmona!“

Po lyg uraganas praūžusių vestuvių Jurgita labiausiai už viską dabar nori atsigauti, pailsėti ir ramiai laukti rugsėjo mėnesį gimsiančio kūdikio.
Foto naujienai: Jurgita Česnavičiūtė: „Būsiu gera žmona!“
Foto naujienai: Jurgita Česnavičiūtė: „Būsiu gera žmona!“ / zmones24.lt
Po lyg uraganas praūžusių vestuvių Jurgita labiausiai už viską dabar nori atsigauti, pailsėti ir ramiai laukti rugsėjo mėnesį gimsiančio kūdikio.

Po vestuvių ilsisi namuose
„Lietuvos šokių dešimtuko“ vedėja Jurgita Česnavičiūtė ir jos mylimasis, verslininkas Tomas Jančoras įspūdingai atšventė savo vestuves. Nuotaka vilkėjo dizainerės Eglės Modzeliauskienės siūtą šampano spalvos suknelę, Jurgita atsisakė aksesuarų, jaunavedžių rankas puošė tik originalūs žvilgantys žiedai. Kone svarbiausiai gyvenime dienai nuotaka su būsimuoju vyru ruošėsi iš visos širdies ir ji, pasak Jurgitos, su kaupu pateisino visus lūkesčius. „Tai neabejotinai buvo gražiausia diena mano gyvenime. Beprotiškai šilta, jauki ir iškilminga. Džiaugiuosi viskuo, kas įvyko“, – pasakojo jauna moteris. Jai – tai pirmoji santuoka, o Jurgitos vyras Tomas Jančoras amžinąją meilę moteriai prisiekė jau antrąjį kartą. Gražią pavasario dieną po iškilmingos ceremonijos sostinės Santuokų rūmuose jaunavedžiai patraukė į Kernavę, kur jų laukė palaiminimas ir šventei paruošti stalai. Smagus vakaras su vaišėmis, šokiais ir linksmybėmis tęsėsi iki trijų nakties. Kitą rytą svečiai buvo vaišinami vėlyvais pusryčiais, o paskui visi linksminosi ir mėgavosi pirties malonumais iki pat vakaro. Sugrįžę iš Kernavės į namus, kitą dieną jaunavedžiai dar skubėjo pas artimuosius, mat norėjo jiems už viską dar kartą padėkoti. „Namai pilni pačių nuostabiausių gėlių – tai kažkas neįtikėtino!“ – emocingai kalbėjo Jurgita. Dovanos, pasak moters, daugiausia buvo vokeliai su pinigais, nes abu jaunieji nusprendė, kad taip bus geriausia. Tačiau iš pačių artimiausių vestuvių dieną jiedu gavo ir originalių dovanų. Viena jų – įspūdinga auksu tviskanti kėdė, kuri papuoš jaunavedžių namus. Medų Jurgita ir Tomas kopinėja namuose, Vilniuje. „Mes, kitaip nei daugelis porų, prieš vestuves ilsėjomės dviese Dominikos Respublikoje. Tegu ir ne mėnesį, bet tai irgi buvo fantastiškas laikas!“

Bus gera žmona ir mama
Niekam ne paslaptis, kad vos prieš pusmetį susipažinusių Jurgitos ir Tomo vestuves paspartino kūdikio laukimas. Jurgita sako gimdyti turinti rugsėjo mėnesį, todėl dabar jau po truputį mažina darbų krūvį ir vasarą ketina ilsėtis bei ramiai laukti vaikelio. „Galėsiu daugiau laiko skiri vyrui ir sau. Pats laikas atsipūsti, stabtelti ir laukti mažo stebuklo“, – sako laiminga moteris. Ji tikina, kad visiškai nesvarbu, kas – mergaitė ar berniukas, papildys jų šeimą, mat tai – pirmasis vaikas. Žaibišku greičiu iš esmės pakeitusi gyvenimą, jauna moteris tuo tiktai džiaugiasi. „Nebūna blogų periodų. Visa, kas vyksta, matyt, ir turi vykti. Viskas laiku ir sėkmingai. Esu labai laiminga ir žinau, kad būsiu gera žmona ir mama!“ – tikina ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius