Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaitinanti Manto Petruškevičiaus fotosesija

Kas jeigu ne karšta vasara privers modelius plėšti nuo savęs drabužius? Besirūpinantis TV3 fotosesijos stiliumi Mantas Petruškevičius pačiame darbų įkarštyje ne rengė, o atvirkščiai - liepė modeliams nusirengti.
Foto naujienai: Kaitinanti Manto Petruškevičiaus fotosesija
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Kas jeigu ne karšta vasara privers modelius plėšti nuo savęs drabužius? Besirūpinantis TV3 fotosesijos stiliumi Mantas Petruškevičius pačiame darbų įkarštyje ne rengė, o atvirkščiai - liepė modeliams nusirengti. Garsusis ponių draugas, stilistas ir laidos apie madą vedėjas ne tik rūpinasi naujame televizijos sezone pasirodysiančių žvaigždžių stiliumi, bet ir galvoja apie naują etapą - apie pažintį su TV3 žiūrovais!

„Naujoms laidoms - naujos idėjos. Šiemet fotosesija kaip niekada gausi - daug naujų projektų, juos vesiančių ir juose dalyvausiančių žmonių priverčia kartais suktis iš padėties. Šiemet visi projektai atspindės savo dvasią - jei tai yra šou, mes matysime blizgesį, jei tai yra serialas, jausite vaidmenį, jei tai yra publicistinė laida, - nuotraukoje bus ir jos aktualija. Vienai iš fotosesijų pasirinkome ir kitokį variantą - modelius  ne spalvotomis suknelėmis padabinti, o demonstruoti patį drabužių apsirengimo procesą. Tai tik vienas mano naujos, per TV3 pasirodysiančios laidos įvaizdinis maketas. Pažadam, kad kitose laidose taip pat atsiskleis savitas žavesys", - sako fotosesijai vadovaujantis ir nuo rudens į TV3 perbėgsiantis Mantas.

Mados guru su nekantrumu laukia naujų iššūkių ir darbų.

„Man tai yra didelis pokytis. Labai džiaugiuosi galėdamas jau visai netrukus sveikintis su tokio didelio kanalo žiūrovais. Tikiu, kad tie žmonės, kurie domėdamiesi mada žiūrėjo TV6, susitiks su mumis ir kitame kanale, o kartu mes susipažinsim ir su naujais laidos gerbėjais. Manau, kad ši naujiena yra didžiausias mano laimėjimas televizijoje. Visa kita man jau bus nebe taip svarbu", - sako būsimos TV3 laidos apie madą vedėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius