Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karina Krysko grįžta į televiziją

Vasario 28 dieną grupės „69 danguje“ atlikėją Kariną Krysko vėl išvysime televizorių ekranuose. Šįkart ji ves naują gyvenimo būdo laidą „Kai norisi geriau“.
Foto naujienai: Karina Krysko grįžta į televiziją
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt
Vasario 28 dieną grupės „69 danguje“ atlikėją Kariną Krysko vėl išvysime televizorių ekranuose. Šįkart ji ves naują gyvenimo būdo laidą „Kai norisi geriau“.

Keletas faktų

Gimė 1981 m. gegužės 14 d. Vilniuje.
Mokslai: Vilniaus konservatorijoje baigė choreografiją.
Pasiekimai: šokių Eurovizijos konkurse Glazge su šokių ir gyvenimo partneriu S. Skambinu užėmė ketvirtąją vietą ir kt. Šiais metais TV laidos „Mados reidas“ žiūrovų išrinkta stilingiausia moterimi.
Diskografija: grupė „69 danguje“ 2008 m. išleido debiutinį albumą tokiu pat pavadinimu.
Šeima: netekėjusi.
Silpnybės: šokiai ir džiazas.

Dalyvaujate „Žvaigždžių duetuose“, „Dainų dainoje“, koncertuojate... Ir dar spėsite vesti laidą?..

Aš amžinai visur įsiveliu, matyt, toks jau mano būdas – negaliu nustygti vienoje vietoje (juokiasi). Be to, kai dabar krizė ir daugelis iš viso neturi darbo, džiaugiuosi turėdama tiek daug įdomios veiklos.
Pati nesisiūliau. Kvietimas vesti laidą man buvo tarsi perkūnas iš giedro dangaus. Nutariau nepraleisti tokios galimybės. Jei tai būtų kokia nors skandalinga laida, atsisakyčiau. Nuo tų skandalų ir apkalbų, kurie sklinda iš televizorių ekranų, mirga spaudoje, koktu darosi.

Apie ką bus ši laida?

Tai – stilinga, ambicinga laida apie asmenybes, įdomius žmones ir jų gyvenimo būdą. Keliausime ir po kitas šalis. Mačiau keletą žurnalistų parengtų siužetų, labai patiko ir suintrigavo. Nors aš pati jų neruošiu, o tik pristatysiu, visai norėtųsi pakeliauti (šypsosi).
Manau, susidorosiu, nes nemažai patirties įgijau vesdama laidą „Pinigų taksi“. Tada vienu metu turėjau ir vairuoti, ir kalbėti, ir klausytis, ką sako taksi keleiviai. Prisipažinsiu, buvo įdomu, bet nelengva.

Neklausėte prodiuserių, kodėl pasirinko būtent jus?

Ne. Kiek žinau, stilingai laidai ieškojo stilingo vedėjo (juokiasi). Nors nesureikšminu to fakto, kad buvau išrinkta stilingiausia moterimi (to tikrai nesitikėjau), galbūt tai turėjo įtakos prodiuserių sprendimui. Lemtingas sutapimas...

Turbūt šis titulas jus dar labiau įpareigoja?..

Likau tokia pati, kokia buvau – niekas nepasikeitė. Valandų valandas prieš veidrodį tikrai nestypsau, labiau puoštis nepradėjau. Svarbiausia, kad neatrodytum taip, tarsi ką tik būtum išlipęs iš lovos. Galiu į gatvę išeiti be makiažo, bet neplauta galva ar netvarkingais drabužiais – niekada.

Kaip sekasi laikytis dietos pagal maisto toleravimo testą?

Per Naujuosius šiek tiek „nusidėjau“ ir leidau sau pasmaližiauti, bet po švenčių griežtai laikausi mitybos programos. Sunkiausias buvo pirmasis mėnuo. Akys mato, o tu negali valgyti nei saldumynų, nei duonos, nei miltinių patiekalų. Taip pat draudžiami kiaušiniai, pienas ir jo produktai, kava ir alkoholis. Bent jau kol valosi organizmas. Užtat atradau daug naujų produktų, kurių anksčiau parduotuvėje nė nepastebėdavau. Geriu daug vandens ir valgau daug daržovių.

Ar jau pajutote poveikį?

Jaučiuosi daug geriau, atsirado energijos, tvarkosi ir veido oda, nekamuoja nuovargis. Nuo didelio krūvio kamavo nemiga. Būdavo, grįžtu namo išsunkta it citrina, krintu į lovą, o akys stačios.
Jei restorane užsisakau mėsos, prašau, kad atneštų tik su daržovėmis ir be padažo. Dabar tokia salotų, sriubų įvairovė, kad dėl maisto nekyla jokių problemų.

Koncertų nesumažėjo?

Po Naujųjų visada būna štilis. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, šiemet firmos labiau taupo pinigėlius, mažiau užsakymų. Dabar daugiau koncertuojame kultūros namuose, per filmavimus.

O šokių neapleidote?

Deja, kol kas šokiams laiko nelieka, bet rezgame su Sauliumi mintį apie šokių projektą. Apie tai dar anksti kalbėti. Būna, kartais kokia nors idėja šauna ir trečią nakties. Tada jau negaliu užmigti, kol naujo žingsnelio ar judesio neparodau Sauliui. Sakau, pamėginame, gal darome ne taip, o taip. Tokia jau esu (juokiasi).

Apie vestuves dar negalvojate?

Asmeniniame gyvenime kol kas nieko naujo. Apie vestuves net neturime laiko pagalvoti. Bent jau iki pavasario nieko neplanuojame.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius