Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolina Kurkova: seksualiausia pasaulio blondinė – be bambos!

Viename nedideliame Čekijos miestelyje gyveno mergaitė, vardu Karolina. Iš bendraamžių ji išsiskyrė ilgomis kojomis ir nuostabaus grožio akimis.
Foto naujienai: Karolina Kurkova: seksualiausia pasaulio blondinė – be bambos!
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Karolina Kurkova

Vardas, pavardė: Karolina Isela Kurkova.

Gimimo data, vieta: 1984 02 28, Decinas, Čekija.

Šeima, kurioje gimė: tėtis - Čekijos krepšinio legenda Josephas Kurka (53), bet su Karolinos mama išsiskyrė, kai mergaitei buvo vos trys mėnesiai; mama viena užaugino dukrą.

Meilės nuotykiai: trumpai susitikinėjo su Diego Velke, Tony Shlay, Viktoru Pavka.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: 2007 m. išrinkta seksualiausia Europos blondine, 2008 m. - seksualiausia planetos moterimi.


Viename nedideliame Čekijos miestelyje gyveno mergaitė, vardu Karolina. Iš bendraamžių ji išsiskyrė ilgomis kojomis ir nuostabaus grožio akimis. Jos vienintelis pasididžiavimas buvo tėtis Josephas Kurka - Čekijos krepšinio legenda.


Viskas prasidėjo nuo...


Kai Karolina buvo maža mergaitė, ji svajojo būti princese, vėliau - modeliu. Jos figūra - labai sportiška, nes nuo vaikystės užsiiminėjo gimnastika. Apsiavusi mamos aukštakulniais ir užsidėjusi ant galvos pledą, Karolina įsivaizduodavo, kad tai jos ilgi plaukai. Įprasta pasakos pradžia?

Kai žaviai čekei suėjo 15 metų, ji viena nuvažiavo į Prahoje vykstančią modelių atranką. Merginai įėjus į salę, niekas ja labai nesusižavėjo, bet kvietimo dirbti modeliu Karolina vis dėlto sulaukė. Netrukus merginą pakvietė dirbti į Milaną. Tai buvo pirmoji jos kelionė į užsienį. Milane Karolina pasirašė sutartį su „Miuccia Prada". Ten čekę pastebėjo fotografas Stevenas Meiselis (54) ir pasiūlė jai padirbėti Niujorke.

Paauglė labai daug dirbo. „Šiame versle svarbu ne gražus veidelis. Jau nuo pat pradžių tvirtai reikia žinoti, ko tu nori, bet svarbiausia - tapti asmenybe“, - tokia šios gražuolės gyvenimo taisyklė.

2001 m. per Paryžiaus mados savaitę Karolina visus pribloškė ne įmantriu sijonu ar kelnėmis - prestižiniame renginyje ilgakojė čekė dalyvavo beveik visose kolekcijų pristatymuose. Tąsyk mados kritikai bei garsūs dizaineriai nešykštėjo manekenei komplimentų.

Sulaukusi 17 metų, Karolina nurungė pagrindines savo varžoves (t. y. Erin O'Connor (30), Carmen Kaas (30), Stellą Tenant (38)) ir tapo svarbiausiu modeliu. 2007 m. ji tapo seksualiausia Europos moterimi, o 2008 m. Amerikos televizijos kanalas „E!“ Karoliną Kurkovą išrinko seksualiausia planetos moterimi. Čekės užnugaryje liko Angelina Jolie (33), Scarlett Johansson (24), Gisele Bundchen (28), Heidi Klum (35) ir Adriana Lima (27).

Štai taip merginos svajos virto realybe. Dabar Karolina - viena iš gražiausių pasaulio modelių, jos nuotraukos puošia populiariausių žurnalų viršelius. „Dior“, „Valentino“, „Louis Vuitton“, „Victoria's Secret“ mados namai visada džiaugiasi matydami ją ant podiumo, ir negaili ilgakojei manekenei už vieną pasirodymą sumokėti 60 000 JAV dolerių.


Gyvenimo peripetijos


Realiame gyvenime Kurkova mielai rengiasi vyriškais kostiumais, avi batelius su aukšta pakulne ir puošiasi perlų vėriniu. Ji nerūko, nevartoja alkoholio, nepraleidžia fotosesijų ir niekada nevėluoja į lėktuvą.

Kaip ir visų žymių žmonių gyvenime, seksualioji gražuolė neišvengia nei apkalbų, nei skandalų. Neseniai pasklido kalbos, kad Karolina artimai draugauja bei mylisi su žymiąja Holivudo porele - Bradu Pittu (45) ir Angelina Jolie. Kadangi pastaroji niekada neslėpė esanti biseksuali, atsirado tokių, kas tokiomis šnekomis patikėjo.

2008 m. birželį po naujų dizainerių kolekcijų pristatymo Brazilijoje žiniasklaidos atstovai Karolinai buvo negailestingi, mat jie ją išvadino „celiulitine storule“. Žurnalistų nuomonei pritarė ir mados kritikai. Tada „Victoria's Secret“ vadovybė paprašė Karolinos iki lapkričio mėnesį vyksiančio „Victoria's Secret Fashion Show“ numesti keletą kilogramų. Be abejonės, Kurkova šiame madų šou dalyvavo.

Po minėto renginio pastebėta, jog supermodelis neturi... bambos! Kalbama, kad fotosesijų vadovai į Karolinos Kurkovos pilvą bambą „įstato“ vėliau, t. y. kai kompiuteriu dailinamos nuotraukos. Visi sutinka, jog Karolinos kūnas - fantastiškas, o tai, kad gražuolė neturi duobelės pilvo viduryje, - nieko tokio, nes ši klaida nesunkiai ištaisoma naujausiomis kompiuterių programomis.

Per pastaruosius kelis mėnesius geltonoji spauda visus bando įtikinti, kad geidžiamiausias Ukrainos viengungis sunkiasvoris boksininkas Vladimiras Kličko (32) užmezgė meilės romaną su gražiąja Karolina. Tokios kalbos pasklido pasaulio bokso čempionui ir Čekijos supermodeliui nusifotografavus vieno žurnalo fotosesijoje. Nuotraukos išties turėjo būti gražios, nes jose simpatiška ilgakojė gundė sunkiasvorį boksnininką.


Vladimiras Kličko (32). Man patinka protingos ir gražios


„Netikėkite tuo, ką rašo. Mes su Karolina tik kartu fotografavomės. Galiu pasakyti, kad ji - puiki, linksma ir įdomi mergina. Kadangi esu viešas žmogus, apie mane daug kas kalbama. Aš labai nemėgstu, kai pernelyg domimasi mano asmeniniu gyvenimu. Galiu pasakyti tik tiek, kad man, kaip ir kiekvienam normaliam vyrui, patinka protingos ir gražios merginos!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius