Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolis Sakalauskas: Turkijoje erzino nudegusios kolegės?

Praėjusią savaitę iš darbo kelionės Turkijoje grįžo humoro laidos „Dzin" kūrybinė komanda. Ten televizininkai filmavo siužetus naujo televizijos sezono laidoms.
Foto naujienai: Karolis Sakalauskas: Turkijoje erzino nudegusios kolegės?
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Praėjusią savaitę iš darbo kelionės Turkijoje grįžo humoro laidos „Dzin" kūrybinė komanda. Ten televizininkai filmavo siužetus naujo televizijos sezono laidoms. Šiltuosiuose kraštuose niekada netrūksta nuotykių, o juo labiau  linksmiems „Dzin" komandos nariams.

„Linksmybės prasidėjo mums tik atvykus. Mes negalėjome apsigyventi savo viešbutyje, mat jis tik neseniai  buvo baigtas statyti ir dar nespėjęs atverti durų, todėl gavome porą laisvų dienų. Per jas mūsų komandos merginos - šviesiaplaukės gražuolės - nusprendė pasideginti, tačiau labai nesėkmingai. Jos taip nudegė, kad prasidėjo alergija ir merginos negalėjo filmuotis. Vėliau net pyktelėjome ant jų", - sako vienas iš pagrindinių laidos „Dzin" aktorių ir kūrėjų Karolis Sakalauskas (26).

Galiausiai viskas baigėsi gerai. Kūrybinė komanda nufilmavo daug linksmų siužetų, spėjo šiek tiek atsipūsti ir pasimėgauti saulėta Egėjo jūros pakrante.

Tiesa, kelionės „vinis" buvo sugrįžtuvės. Į Lietuvą skridome visiškai tuščiu lėktuvu. „Ten ir pabaliavojome, ir nusifilmavome, nors paprastai tai neleidžiama, mus įleido net į pilotų kabiną. Žodžiu, buvo labai smagu", - džiaugiasi K. Sakalauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius