Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kartu per šventes

Nenuostabu, kad per šventinį laikotarpį pasipila malonios staigmenos. Pavyzdžiui, net itin piktai išsiskyrusios poros šiuo metu nuolaidžiauja ir atskleidžia savo gerąsias puses.
Foto naujienai: Kartu per šventes
AOP nuotrauka / zmones24.lt

Nenuostabu, kad per šventinį laikotarpį pasipila malonios staigmenos. Pavyzdžiui, net itin piktai išsiskyrusios poros šiuo metu nuolaidžiauja ir atskleidžia savo gerąsias puses. Du žmonės, kurie mieliau sutiktų vienas apie kitą gyvenime daugiau nieko nebežinoti, dėl mažųjų atžalų nutaria pasiaukoti ir šventes sutikti kartu.

Kai Madonna (50) pirmą kartą išgirdo Guy Ritchie (40) mintį surengti trims jų vaikams kalėdinę šventę su didele eglute, popkaralienė kaip reikiant įtūžo, mat kabalą išpažįstanti dainininkė nešvenčia kūdikėlio Jėzaus gimtadienio. Tačiau Guy šiaip ne taip pavyko įkalbėti buvusią žmoną, kad ji šventėms su vaikais atvyktų į Londoną ir visi kartu praleistų keletą dienų bei sutiktų šv. Kalėdas.

Reese Witherspoon (32) jau anksčiau minėjo, kad nežino, kaip reikės išspręsti šeimyninių švenčių problemą ir kaip pasidalyti vaikus su buvusiu vyru Ryanu Phillippe'u (34). Tačiau jaunoji šeima dar kartą patvirtino, kad jų pasakojimai apie meilę vaikams nėra tuščiažodžiavimas. Ryanas ir Reese sugalvojo šv. Kalėdas sutikti su vaikais ir tokiu būdu išvengti laiko dalybų, kurios atžaloms nesuteiktų jokio džiaugsmo. Deja, tokia mintis labai nepatiko dabartiniam Reese draugui Jake'ui Gyllenhaalui (27), kuris seniai nori vesti mylimąją ir susilaukti pirmagimio. Tačiau aktorė po nelaimingos santuokos nenori skubėti. Kalbama, kad Jake'as labai įsižeidė išgirdęs, jog Reese visas šventes praleis su buvusiu vyru ir dar bando ją įkalbėti nors dalį laiko skirti tik jam.
Po Londoną sklando dar viena maloni žinia. Pasirodo, žavusis Jude'as Law (35) tiesiog spinduliuoja gėriu. Dėl ne vienos neištikimybės išsiskyręs su žmona Sadie Frost aktorius dėl keturių atžalų pasiruošęs susitaikyti. Buvę sutuoktiniai ne tik kartu nori nusipirkti namą, bet ir šventes planuoja sutikti kaip darni šeima. Jie jau užsisakė ištaigingą kelionę į Pietų Ameriką, kur linksmai sutiks šv. Kalėdas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius