Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas sutramdys Kate Moss?

Podiumo karalienė pasižymi savitu skoniu vyrams. Kaprizingoji Kate nuobodžiaudavo su teisingais vyrukais ir mieliau rinkdavosi bohemos atstovus. Anksčiau vengusi vedybų, dabar Kate svajoja žengti prie altoriaus.
Foto naujienai: Kas sutramdys Kate Moss?
Kate Moss nori ištekėti už dabartinio savo draugo J.Hince'o / zmones24.lt
Temos: 1 Kate Moss
Podiumo karalienė pasižymi savitu skoniu vyrams. Kaprizingoji Kate nuobodžiaudavo su teisingais vyrukais ir mieliau rinkdavosi bohemos atstovus. Anksčiau vengusi vedybų, dabar Kate svajoja žengti prie altoriaus.

Marcas ir Mario
Su pirmuoju vaikinu, modeliu ir aktoriumi Marcu Wahlbergu jaunoji podiumo žvaigždutė susipažino vos 16-kos Calvino Kleino fotosesijos metu. Tačiau užteko poros pasimatymų ir Kate suprato, kad neras kalbos su žvaigždžių liga sergančiu vaikinu, o alkoholis ir narkotikai tada ją dar gąsdino.
Netrukus gražuolė Kate sutiko fotografą Mario Sorrenti. Šis talentingas, išsilavinęs, rūpestingas jaunuolis Kate kone nešiojo ant rankų: vedėsi į prabangius restoranus, dovanojo gėlių. Tuo pat metu Kate Moss labai išpopuliarėjo. Žvaigždės statusas merginai labai patiko, o paparacų objektyvų akiratyje atsidūręs jos bičiulis jautėsi lyg pelė spąstuose... Išsiskyrę jiedu liko draugai – Mario neužmiršo savo mūzos ir toliau ją fotografavo.

Skandalistas Johnny Deppas
1994-aisiais Kate užmezgė romaną su aktoriumi Johnny Deppu. Šis tuo metu išgyveno patį audringiausią savo gyvenimo periodą: siaubdavo viešbučių kambarius, lėbavo naktiniuose klubuose... Merginą traukė ir tai, kad Johnny buvo dešimčia metų už ją vyresnis. Vis dėlto skandalistas Johnny apgaubė merginą dėmesiu. Apsvaigęs iš meilės skandalingasis Johnny netgi surengė ištaigingą 21-ąjį Kate gimtadienį.
K. Moss ir J. Deppas susitikinėjo trejus metus. Tačiau Kate poreikiai didėjo ir ji pradėjo skųstis, kad mylimasis jai skiria per mažai laiko ir dėmesio. Norėdamas įsiteikti Johnny pasiūlė Kate už jo tekėti. Tačiau mergina tam dar nebuvo pasirengusi. Tuomet Johnny atriskraustė pas mylimąją tikėdamasis, kad taip išsaugos blėstančią meilę. Deja, apsigyvenę po vienu stogu meilužiai ėmė rietis kaip šuo su kate. Be to, Kate norėjo daugiau laisvės – nevaržoma susitikinėti su kitais jai patinkančiais vyrais, o Deppas jautėsi subrendęs tapti vyru ir tėvu...

Geruolis Jeffersonas
Po išsiskyrimo su Johnny Kate liūdėjo neilgai. Ji turėjo trumpalaikių santykių su vyrais blogiukais. Tačiau netrukus jos horizonte pasirodė garsaus žurnalo „Dazed&Confused“ redaktorius Jeffersonas Hackas. Iš pradžių Kate tapo jo žurnalo viršelių, o paskui ir gyvenimo moterimi. Vyriškis mylimajai pasiūlė ramų ir saugų gyvenimą, o jų meilę vainikavo dukrelės Lilos Grace gimimas. Tačiau pašėlusi Kate, pasirodo, nebuvo pasirengusi keisti sauskelnes ir vidurnaktį šildyti pieną kūdikiui. Šių pareigų ėmėsi mylintis tėvas. Deja, Kate visai nežavėjo vyras namų šeimininkė, todėl moteris jį labai greitai paliko. Tęsdama išsiskyrimų tradiciją, Kate dukters tėvui pasiūlė likti draugais.

Beprotiška aistra
Laisva Kate Moss ir vėl pasinėrė į linksmybių kupiną gyvenimą. Netrukus ji susipažino su roko muzikantu Pete’u Doherty. Tiek Kate, tiek Pete’as buvo neseniai tapę tėvais (Pete’ui po vienos nakties nuotykio gimė dukra). Porelę vienijo tai, kad nei vienas, nei kitas nebuvo pasirengę tėvystei – bohemiškas gyvenimo būdas niekaip nederėjo su nuobodžia, pilka kasdienybe. Kate susižavėjo naujuoju bičiuliu, jo kūryba ir tikriausiai manė sutikusi naująjį Bayroną arba Blacke’ą. Tačiau Pete’as tebuvo užkietėjęs narkomanas, kurį išvarė net iš jo paties įkurtos grupės „The Liberttines“. Dėl Kate jis buvo pasiryžęs atsikratyti priklausomybės nuo narkotikų. O aikštingoji Kate – 2007-ųjų vasarą už jo ištekėti. Deja, Pete’as žalingų įpročių nemetė. Poros karui Vietname prilygstančius santykius nutraukė vaikino išdavystė su kita.
Ko gero, Kate Moss tai buvo pats sunkiausias išsiskyrimas. Supermodelis dėl nutrukusių santykių su Pete’u labai išgyveno. Tačiau jau po savaitės Kate sutiko grupės „The Kills“ gitaristą Jamie Hince’ą. Blogos mergaitės gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Kalbama, kad Kate pati pasipiršo Jamie praėjus vos mėnesiui nuo jų pažinties pradžios. Pora susižadėjo, o Kate Moss teigia esanti pati laimingiausia moteris pasaulyje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius