Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katie Price – Jordan nesiruošia pasenti oriai

„Aš niekada nebuvau natūralaus grožio gerbėja – man patinka tai, kas dirbtina“, – taip sako plastinėmis operacijomis save nuolat kamuojanti britų manekenė Katie Price.
Foto naujienai: Katie Price – Jordan nesiruošia pasenti oriai
Foto naujienai: Katie Price – Jordan nesiruošia pasenti oriai / zmones24.lt
Temos: 1 Katie Price
„Aš niekada nebuvau natūralaus grožio gerbėja – man patinka tai, kas dirbtina“, – taip sako plastinėmis operacijomis save nuolat kamuojanti britų manekenė Katie Price.

Kaip Katie virto Jordan
Katie Price gimė Braitone – viename žymiausių Didžiosios Britanijos pajūrio miestų. Kai Katie buvo dar visai nedidelė, jos motina paliko tėvą ir ištekėjo už kito. Kadangi šeimoje buvo ir daugiau vaikų – brolis Danielis ir sesuo Sophie, motina nespėdavo visais pasirūpinti, todėl Katie augo gana laisvai. O tokiame mieste kaip Braitonas linksmybių niekada netrūko, todėl nenuostabu, kad Katie mokyklos suolą iškeitė į nesibaigiančius vakarėlius. Vis dėlto mokyklą mergina vargais negalais pabaigė, tačiau apie studijavimą universitete tikrai nesvajojo. Tuomet viena draugė visai atsitiktinai pasiūlė pasidaryti profesionalių nuotraukų, kurias merginos vėliau išsiuntė į vieną Londono modelių agentūrų. Didžiai Katie nuostabai, agentūra netrukus atsiliepė su pasiūlymu atvykti bandomajai fotosesijai ir pasitarti dėl kontrakto pasirašymo galimybės. Nepraėjus net mėnesiui pusnuogė Katie jau fotografavosi laikraščiui „The Sun“. Kažkas tuomet užprotestavo, kad mergina naudoja savo tikrąjį vardą – jai būtinai reikėjo pseudonimo, štai tada ir gimė naujasis Katie vardas Jordan, kurį ji pati ir pasirinko.

Sumani verslininkė
Nors ir atitinka visus blondinės stereotipo apibūdinimus – Jordan kvaila nepavadinsi, na bent jau šou verslo pasaulyje, iš kurio ji sugebėjo susikrauti milijonus. Be ilgai trukusios karjeros erotiniuose, tik vyrams skirtuose žurnaluose: FHM, „Maxim“ bei „Playboy“, manekenė pradėjo brautis ir į kitas verslo sritis. Visų pirma ji ėmė leisti knygas – biografiją, romanus ir net knygeles vaikams. Paskutinės jos knygos vaikams „Tobuli poniai: ponio priežiūros knygelė“ populiarumas sukėlė didžiulį Anglijos rašytojų pasipiktinimą, mat abejotino talento įžymybė, naudodamasi savo šlove, pritraukė didelį pirkėjų skaičių ir toliau skleidžia prastą skonį. Tačiau pati Katie Price tokių kalbų nepaiso ir toliau kraunasi turtus. Prieš dvejus metus ji sukūrė savo vardo liemenėlių kolekciją, kuri buvo pardavinėjama didžiuosiuose Britanijos prekybos centruose. Katie populiarumas neblėsta dar ir todėl, kad ji beveik niekuomet nedingsta iš televizorių ekranų. Dalyvavusi daugybėje realybės šou, viename jų susipažino su dabartiniu vyru, australų dainininku Peteriu Andre. Karu su juo Jordan įrašė albumą, kuris susilaukė neįtikėtinos sėkmės. Be to, prieš kelerius metus Jordan šturmavo britų „Eurovizijos“ atranką. Tuo metu Jordan, būdama jau paskutinius mėnesius nėščia, vilkėjo rausvą, lateksinį katės kostiumą, todėl britai, nenorėdami šokiruoti Europos, jos į finalą neišrinko.

Pora kaip tvora
Pornografijos žvaigždės išvaizda besidžiaugianti Jordan turėjo visą galybę žymių vyrų, tačiau santykiai ilgai netrukdavo. 2004-aisiais Jordan, kuri, beje, dabar reikalauja, kad ją vadintų tikruoju vardu ir pavarde, sutiko dalyvauti realybės šou „Aš įžymybė... ištraukit mane iš čia!“. Šiame šou žinomi žmonės turėjo išgyventi džiunglėse su minimaliomis maisto ir daiktų atsargomis. Štai čia modelis ir susipažino su australų atlikėju Peteriu Andre. Flirtas džiunglėse 2005-aisiais pasibaigė įspūdingomis vedybomis. Per porą metų Jordan pagimdė du Peterio Andre vaikus – 2005-aisiais berniuką Juniorą Savvą Andreasą, o 2007-aisiais mergaitę Princess Tiáamii. Tai ne vieninteliai Katie Price vaikai. Išsiskyrusi su futbolininku Dwightu Yorke’u, Jordan 2002-aisiais pagimdė Harvey. Berniukas, kuriam dabar penkeri, yra beveik aklas, serga autizmu ir turi valgymo sutrikimų. Peteris Andre berniuką labai pamilo ir rūpinasi juo tarsi tikras tėvas. 2007-aisiais britų televizija pradėjo rodyti realybės šou „Katie ir Peteris“, kuriame rodomas šeimyninis poros gyvenimas. Nors iš šios porelės dažnai tyčiojamasi, 2006-aisiais jie laimėjo „Labiausiai erzinančios porelės“ titulą, kurį griežtai atsisakė priimti, jie vis dėlto lieka vieni turtingiausių Anglijos šou verslo atstovų.

Kūno architektė
Vos pradėjusi fotografuotis žurnalams, Katie ėmė jaustis nepatogiai dėl savo krūtų dydžio, neva stovėdama šalia kolegių su didelėmis krūtimis jausdavosi menka. Nors ir fotografai, ir šeima griežtai priešinosi plastinei operacijai, Katie, nieko nepaisydama, ją pasidarė. Tačiau darbą laikraštyje, kuriame tuo metu Jordan fotografavosi, teko palikti, nes redaktoriai nusprendė laikytis natūralumo politikos. Greitai naujas krūtinės dydis Katie nebetenkino ir ji nutarė vėl gultis po skalpeliu. Į aplinkinių nuogąstavimus manekenė atsakydavo, jog jai labai patinka dirbtinumas. „Gigantiška šukuosena, daug makiažo, didelė krūtinė – tai viskas, ko man reikia, kad jausčiausi gerai“, – teigė Katie Price. Po daugybės krūtų didinimo operacijų Katie nutarė pasidailinti ir lūpas. Nežinia, ar tai turi įtakos, tačiau dainininkė patyrė ne vieną persileidimą, o gimus Harvey, jai buvo konstatuotas vėžys. Nugalėjusi ligą, Jordan nenustojo darytis plastinių operacijų. Skirtumas tik toks, kad jas darosi norėdama susigrąžinti natūralias kūno formas. Neseniai Jordan tapo brunete ir nutarė susimažinti krūtinę. Ta proga pasidailino ir nosį. Turbūt Katie jau tapo priklausoma nuo plastinių operacijų, mat moteris sako niekada nesustosianti „tobulintis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius