Kirilkinas gimtadienį su žvaigždėmis švęs „Muzikos akademijoje“

Šį šeštadienį „Muzikos akademijoje“ bus karšta kaip niekad – dalyviai jau repetuoja duetus su pop scenos žvaigždėmis, o Ruslanas Kirilkinas blizgina ramentus.
Foto naujienai: Kirilkinas gimtadienį su žvaigždėmis švęs „Muzikos akademijoje“
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Šį šeštadienį „Muzikos akademijoje“ bus karšta kaip niekad – dalyviai jau repetuoja duetus su pop scenos žvaigždėmis, o Ruslanas Kirilkinas blizgina ramentus. Jis LNK tiesioginiame eteryje pradės audringai švęsti savo gimtadienį.

LNK humoro šou „NR.1“ prieš kurį laiką Ruslanas patyrė skaudžią kojos traumą – trūko sausgyslė – todėl dabar vaikinas priverstas klibinkščiuoti ramentais. Bet tai netrukdo dainininkui švęsti.

Kukliai atšventė su Radži

Pernykštės „Muzikos akademijos“ nugalėtojas tikrąjį gimtadienį kukliai atšventė prieš savaitę, kuomet jam sukako 26-eri. Vaikiną Telšiuose sveikino giminės, močiutė Zina ir... Radži. „Aš jį laikau savo draugu, todėl pasikviečiau kartu su artimiausiais žmonėmis paminėti gimtadienį. Buvo linksma – jis šoko ne tik su manimi, bet ir su mano močiute“, - pasakoja sukaktuvininkas Ruslanas.

Dovanų Kirilkinas sako gavęs daug pinigų. Anot jo, „draugai turėjo galvoje, kad esu bedarbis, tai ir dovanojo visi pinigus...“.

Tiesioginiame eteryje sveikins MA dalyviai ir žvaigždės

Tačiau rimtai švęsti savo gimimo dieną Ruslanas pradės tik šį savaitgalį. Tiesioginiame „Muzikos akademijos“ eteryje jį sveikins šou dalyviai, o ypač – Rokas. Mat su juo Kirilkinas atliks jausmingą duetą. „Rokas – mano favoritas. Jo pirmasis pasirodymas šiame šou mane tiesiog prikaustė prie ekrano. Norėčiau, kad jis patektų į projekto finalą, gal net ir laimėtų“, - savo partnerį giria dainininkas.

Pernykštės „Muzikos akademijos“ laimėtoją sveikins ir scenos žvaigždės: dovanos duetus su šou dalyviais. Natalija Zvonkė atliks dainą su savo drauge Ariele; Atas ruošia lyrišką dainą su Vaida Genyte; Nerijui į pagalbą ateis Deivis; Kafkai teko išties žavinga partnerė – Simona; Eglė įsikibs į parankę Viliui Tarasovui; Violeta Tarasovienė uždainuos su projekto lydere Rūtele.

Rūtelė tikisi, kad Tarasovienė ant jos nesupyks

Dalyviai prieš duetus jaudinasi, bet kartu ir džiaugiasi nauja ir naudinga patirtimi. „Man labai patinka Violeta – geras balsas jos, o ir juda scenoje neblogai. Dainuosime jos dainą, todėl labai tikiuosi, kad ji nepyks, jei ką ne taip sudainuosiu iš jaudulio... Bet nė kiek nebijau, man smagu, nes šis šeštadienis „Muzikos akademijoje“ bus visiškai kitoks“, - sako Rūta.

Ją ir kitus šou dalyvius sekmadienį Ruslanas, atsidėkodamas, kviečia į didžiąją savo gimtadienio fiestą sostinės „New York“ klube. „Renginį vesiu su močiute, dainuosiu, padovanosiu naujų kūrinių, bus daug vaišių ir svečių. Ateikite visi“, - savo gerbėjus kviečia jubiliatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius