Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina ir Mindaugas Pikūnai: su nauja laime!

Dar visai neseniai draugai, pažįstami ir kiti žmonės ją pažinojo kaip Kristiną VESELIENĘ (35), buvusią „MTV Baltic Networks" generalinio direktoriaus Mariaus Veselio žmoną.
Kristina ir Mindaugas Pikūnai
Gretos Skaraitienės nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Žurnalai
Dar visai neseniai draugai, pažįstami ir kiti žmonės ją pažinojo kaip Kristiną VESELIENĘ (35), buvusią „MTV Baltic Networks" generalinio direktoriaus Mariaus Veselio žmoną. Tačiau šių metų sausio 10-ąją ryšių su visuomene agentūros „Bendravimo formos" direktorė pasirinko antrojo vyro, Septintosios dienos adventistų bažnyčios bendruomenės pastoriaus Mindaugo PIKŪNO (32), pavardę ir tapo Kristina Pikūne.
Lygiai prieš dvi savaites, ketvirtadienį, po pusantrų metų draugystės pora pasirašė civilinį-teisinį susitarimą, o vakare, dalyvaujant artimiesiems, draugams ir bičiuliams, jų santuoka buvo palaiminta. Ceremonija truko apie pusvalandį, po jos, kaip įprasta, puošniai atrodantys jaunavedžiai buvo apipilti sveikinimais, o anksti ryte dviese jau skrido į Egiptą.
Kristinai šis metų laikas bus įsimintinas ne tik dėl šio, bet ir dėl kito džiugaus įvykio - lygiai prieš metus sausio 13 dieną vyresnioji jos dukra Gabrielė (8) atsibudo iš komos. Kaip pati sako, - gimė antrą kartą. Penkiametė Patricija per nelemtąją automolilio avariją susižalojo mažiau.
Tačiau dabar visos bėdos jau praeityje. Nors mergaitės norėtų, kad tėvai būtų kartu, abi puikiai sutaria su dabar jau oficialiu mamos vyru. Kristinai tai buvo labai svarbu prieš apsisprendžiant antrą kartą kurti šeimą. O kaip į buvusios žmonos laimę reagavo pirmas vyras? „Marius stebisi, kad galiu pasitikėti vyrais, - nusišypso Kristina. - Bet juk aš pasitikiu Mindaugu, o ne visais kitais."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius