Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Navickaitė-Tina: būsiu moderni mama!

Visą savo laiką ir laisvalaikį aukojanti šokiams Tina prisipažįsta, kad jau atėjo metas šeimai ir vaikams.
Foto naujienai: Kristina Navickaitė-Tina: būsiu moderni mama!
Vakario Paukštės nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Kristina Navickaitė.

Gimimo data, vieta: 19 77 09 07, Panevėžys.

Šeima: užaugino mama, sesuo Agnė  šiuo metu jos padėjėja ir dešinioji ranka.

Šeiminė padėtis: netekėjusi, sklando kalbos, kad gyvena su dainininku Mino.

Pasiekimai: kolektyvo „Tina Dance“ įkūrėja, šokių studijos vadovė, pagrindinė choreografė ir šokių mokytoja; kelis kartus dalyvavo grožio konkursuose ir tapo „Vice mis“, du kartus „Mis publika“.


Visą savo laiką ir laisvalaikį aukojanti šokiams Tina prisipažįsta, kad jau atėjo metas šeimai ir vaikams.


Krūtinės nesididino


Dar vasarą spauda rašė apie drastišką Kristinos dietą: trisdešimt dienų moteris  nieko nevalgė, tik gėrė sultis, kefyrą bei valgė įvairius jogurtus. Po tokios dietos ji numetė 10 kilogramų. Prabėgus beveik pusei metų, numesti kilogramai nesugrįžo. Kristina vis dar džiaugiasi dailiomis kūno linijomis, itin lieknu liemeniu ir... gerokai padidėjusia krūtine. Žvelgiant į įspūdingąjį šokėjos biustą, suabejojama, ar jos krūtinė natūrali. Tačiau smagiai juokdamasi Kristina patikina, kad jokių plastinių operacijų nesidarė, tiesiog sulieknėjus išryškėjo kiti jos turimi privalumai. Po šios vasaros labai pasikeitė šokėjos mitybos įpročiai: iki šiol moteris visiškai nevalgo mėsos, įvairių bandelių, baltos duonos. „Stengiuosi gyventi sveikai. Vietoj mėsos renkuosi žuvį. Ko labiausiai pasiilgstu? Na, kartais man labai skaniai kvepia rūkyta dešra, bet kadangi nusprendžiau nevalgyti mėsos, tai ir „negriešiju“. Pasiilgstu didžkukulių, bet juk jie gali būti ir su varške, ir su grybais. Džiaugiuosi, kad visada jaučiuosi gerai bei lengvai“, -  pasikeitusiais valgymo įpročiais džiaugiasi Tina. Kartais mama Kristiną bara, kad ji nevalgo mėsos, tačiau Tina užsispyrusi - jei jau kažką sugalvojo, niekas jos neperkalbės.


Laikas šeimai


Kai gimė „Tina Dance“ kolektyvas, beveik visus dešimt metų Kristina su mergaitėmis, galima sakyti, gyvena automobilyje. Tačiau toks gyvenimo būdas ir ritmas jai patinka. „Beveik 90 procentų mūsų darbo verda Vilniuje. Juo labiau kad dabar netrukus bus atidaryta Vilniaus šokių studija. Taigi reikalų sostinėje ne pamažėjo, o padaugėjo. Tačiau nei man, nei mergaitėms tai nekelia jokių problemų. Aš visada sakiau ir tebesakau, kad mano širdis yra Klaipėdoje, o darbas - Vilniuje. Klaipėdoje niekada nėra automobilių spūsčių, visada galiu viską susiplanuoti. Be to, čia yra jūra, kurią labai myliu. Aš myliu Klaipėdą“, - sako Kristina. Šokių grupės vadovė neslepia, kad šokiai visą laiką  jai buvo ir darbas, ir poilsis, ir laisvalaikis. Tačiau moteris vis dažniau  pagalvoja apie šeimą, namus. „Kai noriu ką nors pagąsdinti, sakau, kad jau įkopiau į ketvirtąją dešimtį. Gal todėl vis dažniau kai kuriuos darbus patikiu savo mergaitėms, leidžiu joms būti savarankiškomis. Jaučiu, kad jau stinga laiko sau, namams... Noriu savų jaukių namų. Ir lėliuko jau noriu. Dabar laikas šeimai“, - prasitaria Kristina. Ji įsitikinusi, kad jos šeima bus labai moderni. „Man atrodo, jog būsiu moderni mama, gyvensiu tuo pačiu ritmu, šoksiu, aktyviai dirbsiu net ir laukdamasi, o gimus mažyliui, visur jį kartu su savimi vežiosiuosi. Na, nebent kažkas manyje pasikeistų. Iš tikrųjų tikiu, kad būčiau pakankamai darbinga moteris. Sėdinčios savęs namuose tiesiog neįsivaizduoju“, - sako Kristina.

   

Mino ir Tinos meilė - vieša paslaptis


Kalbos apie Kristinos ir Mindaugo draugystę ir net bendrą gyvenimą jau seniai netyla, tačiau nei vienas, nei kitas savo santykių nekomentuoja. Paklausus, kodėl jiedu slepia patį gražiausią jausmą - meilę, Kristina surimtėja. „Mes nekalbame, nes nesinori daryti reklamos iš to, kas mums labai artima, brangu. Kai mes iš tiesų  norėsime atvirai apie tai kalbėti, tada taip ir pasielgsime. Jei paklausi, kuo Mindaugas ypatingas, atsakysiu, tačiau kaip poros mes savęs visuomenei nepateikiame. Toks mūsų abiejų apsisprendimas. Tik kai abu norėsime visam pasauliui paskelbti, kad esame kartu, būtinai tai padarysime“, - sako Kristina ir pabrėžia, kad, bėgant metams, žmogus darosi atsargesnis. „Tikriausiai manyje veikia kažkokie savisaugos instinktai. Juk yra daugybė pavyzdžių, kai garsios poros fotografuojasi žurnalų viršeliams, atvirai kalba apie savo meilę, šiltus jausmus, o po mėnesio, dviejų, žiūrėk, jie jau skiriasi. Nesu labai prietaringa, bet sakoma, kad garsiai kalbėdamas apie laimę, gali ją nubaidyti. Kita vertus, jaučiame atsakomybę prieš artimuosius. Visai nenoriu, kad bobutės ant suoliuko sėdėdamos skaičiuotų, kiek mylimųjų turėjau. Žinomas žmogus turi galvoti, su kuo susitikinėja ir ką daro, nes visas jo gyvenimas visuomenei kaip ant delno“, - sako Kristina.
 

Mino: meilė Tinai atsispindi dainose


Mindaugas Mickevičius-Mino (32), kaip ir Kristina, jų santykius slepia, tačiau sklando kalbos, kad atlikėjas seniai su Kristina gyvena Klaipėdoje. Mino gerbėjai puikiai žino, jog jo repertuare skamba ne viena daina, skirta jo mylimajai Kristinai. Dainininkas įsitikinęs, kad tiems, kas atidžiai klausosi jo dainų žodžių, jokių interviu ir prisipažinimų nereikia, nes dainose visas Mino gyvenimas kaip ant delno.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius