Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Savickytė gali gyventi ir be televizijos

Ketverius metus praleidusi laidos „Dviračio žynios“ vedėjos kėdėje, Kristina iš televizijos pasitraukė.
Foto naujienai: Kristina Savickytė gali gyventi ir be televizijos
Foto naujienai: Kristina Savickytė gali gyventi ir be televizijos / zmones24.lt
Aktorė Kristina Savickytė tapo žinoma pradėjusi vesti laidą „Dviračio žynios“. Nors iš televizijos ekrano jai teko pasitraukti, tačiau darbų veikliai moteriai tikrai netrūksta.

Svajojo būti mokytoja
Dauguma aktorių prisipažįsta, kad apie savo profesiją svajojo nuo mažų dienų – dar kai darželyje tekdavo vaidinti princesę ar piratą. Tačiau Kristina norėjo būti mokytoja, nors ir augo menininkų šeimoje. Kad lips į sceną, ji sugalvojo tik baigusi mokyklą.
Laida „Dviračio žynios“ nebuvo jos debiutas televizijoje. Jauna aktorė gavo pagrindinį vaidmenį televizijos seriale „Viltys ir vilionės“. „Kai ėmiau vaidinti televizijoje, žmonės pradėjo atpažinti mane gatvėje, tačiau daugiausia dėmesio sulaukiau, kai gimė mano dvynukės Justina ir Gabija“, – sako Kristina.
Ketverius metus praleidusi laidos „Dviračio žynios“ vedėjos kėdėje, Kristina iš televizijos pasitraukė. „Su televizija atsisveikinau labai lengvai. Niekada neturėjau tikslo būti matoma. Sunkiai palikau ten dirbusius žmones – pamilau juos“, – prisipažįsta ji. Nuo to laiko Kristina vaidina teatre, veda renginius ir net vestuves, filmuojasi ir fotografuojasi reklamose. Pastaruoju metu aktorė neišlenda iš repeticijų salės – ruošiasi miuziklo „Voro vestuvės“ premjerai. Prieš metus ji apsigynė Viešojo administravimo magistro diplomą. „Toje srityje dirbti neketinu, tačiau siekiau to diplomo, kad įrodyčiau kitiems – esu protinga!“

Šoka stepą
Visai neseniai aktorė atrado širdžiai mielą užsiėmimą – išmoko šokti stepą. „Kūrybinio proceso metu man ir trims bendraminčiams kilo idėja – išmoksime šokti ir rengsime pasirodymus. Kaip tarėme, taip ir padarėme. Įkūrėme stepo grupę „Kur aš juos mačiau?“, įsigijome specialius batus. Daug juoko ir triukšmo buvo, kol išmokome pagrindinius žingsnelius. Šiuo metu mūsų kolektyve jau šeši nariai“, – pasakoja Kristina.
Kitas aktorės pomėgis – važinėjimasis dviračiu. Ji nekantriai laukia, kada nutirps sniegas, kad galėtų vėl sėsti ant savo dviratuko. „Jį įsigijau pernai. Automobilis kartais sugesdavo, viešuoju transportu nusivyliau, o taksi važinėti per brangu. Į darbą važiuodama dviračiu aplenkiu visus kamščius“, – džiaugiasi Kristina. Tačiau aktorė pripažįsta, kad automobilis – nepakeičiama transporto priemonė, ypač turint du judrius vaikus.
Dukrytėms smagu žinoti, kad jų mama aktorė: vaidina teatre, filmuojasi televizijoje. O visai neseniai Kristina nusifotografavo vienai reklamai su savo dvynukėmis. Tačiau aktorė su vyru dukras auklėja taip, kad jos suprastų – darbas televizijoje nėra lengvas. Tai daug jėgų ir atsidavimo reikalaujanti veikla, kaip ir bet kuris kitas darbas. Jei jau pasirinkai aktoriaus kelią, tam turi būti ištikimas visą savo gyvenimą. „Tačiau nedarysime spaudimo. Jei pasirinks tokį kelią – pritarsime. Jos jau žino, kas yra populiarumas. Tie, kurie žiūri „Tele bim-bam“, mūsų dvynukes pažįsta“, – sako Kristina. Aktorė neslepia, kad galvoja apie šeimos pagausėjimą. „Tik, deja, į artimiausius planus to kol kas neįtraukta“, – prasitarė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius