Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Savickytė: namuose – žvaigždynas

Aktorės Kristinos Savickytės (33) namuose turėtų būti šviesu net ir naktį - kaipgi kitaip, jei po vienu stogu netrukus švies ne viena, o net trys žvaigždės.
Foto naujienai: Kristina Savickytė: namuose – žvaigždynas
Nuotrauka iš serialo kūrėjų archyvo / zmones24.lt

Aktorės Kristinos Savickytės (33) namuose turėtų būti šviesu net ir naktį - kaipgi kitaip, jei po vienu stogu netrukus švies ne viena, o net trys žvaigždės. Kol praėjusį sezoną populiariuose televizijos serialuose „Nekviesta meilė" ir „Nemylimi" nusifilmavusi aktorė laukia savo pasirodymo ekrane, aštuonmetėms jos dvynėms Justinai ir Gabijai - pats darbymetis. Linksmosios čiauškutės, garsiosios laidos „Tele Bim-Bam" ekspertės televizijoje netrukus debiutuos kaip aktorės - naujame seriale „Emilija" vaidins mažąsias pagrindinės herojės sesutes. „Abi nepaprastai norėjo vaidinti, bet dabar jau žino, kad tai nėra taip lengva, kaip gali atrodyti iš šalies, - šypteli mergaičių mama. - Ir tekstus reikia mokytis, ir daug laukimo filmavimo aikštelėje, ir nuovargis nemažas." Bet tai, kas sunkiausia, pasak Kristinos, mergaitės lengvai užmiršta, kai filmuojasi su anksčiau tik per televizorių matytais aktoriais Ramūnu Cicėnu ar Sergejumi Ivanovu - jais abi nepaprastai žavisi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius