Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristupas ir Jurgita Krivickai: dukra yra, knygos – nebus

Šiais metais televizijos prodiuseris Kristupas KRIVICKAS (28) turės rimtai sukti galvą, kokią dovaną po Kalėdų eglute padėti ne tik beveik trejų Atėnei, bet ir ką tik gimusiai antrai dukrelei.
Foto naujienai: Kristupas ir Jurgita Krivickai: dukra yra, knygos – nebus
Gretos Skaraitienės nuotrauka / zmones24.lt
Šiais metais televizijos prodiuseris Kristupas KRIVICKAS (28) turės rimtai sukti galvą, kokią dovaną po Kalėdų eglute padėti ne tik beveik trejų Atėnei, bet ir ką tik gimusiai antrai dukrelei. Praėjusį savaitgalį kartu su mama Jurgita (25) jos iš ligoninės grįžo namo. „Jurgita laikėsi puikiai, - gyrė žmoną. - Pagimdė taip greitai, kad nė nespėjau atvažiuoti." Kristupas juokauja, kad šis darbas Jurgitai puikiai sekasi, todėl galimybė susilaukti dar vienos atžalos neatmetama. Vardo mažylė kol kas neturi. „Nėra jokių variantų", - ramiai sako Kristupas, iki šiol neįvykdęs žmonos duotos užduoties susapnuoti ir antrosios atžalos vardą.
Apie savo knygą, kuri turėjo pasirodyti tuo pat metu, kaip ir dukrelė, TV prodiuseris kalba ne taip džiaugsmingai. „Jos nebus! - nukerta. - Viską gerai apsvarstęs nusprendžiau, kad iš knygos pelningo biznio nepadarysiu. Kai pradėjau apie ją kalbėti, pramogų pasaulis labai sujudo. Kai kurie potencialūs herojai pasiūlė kur kas naudingesnius sandorius, nei galėjau tikėtis."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius