Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa – vyras moters kūne

Dainininkė Lady GaGa (23), išgarsėjusi hitu „Just Dance“, gėdijasi savo tikrojo vardo – Stefani Joanne Angelina Germanotta, kuris, merginos manymu, yra per ilgas ir sunkiai įsimenamas.
Foto naujienai: Lady GaGa – vyras moters kūne
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Dainininkė Lady GaGa (23), išgarsėjusi hitu „Just Dance“, gėdijasi savo tikrojo vardo – Stefani Joanne Angelina Germanotta, kuris, merginos manymu, yra per ilgas ir sunkiai įsimenamas. Anksčiau gerbėjai ją vadindavo daugybe kitų vardų, bet tik ne tikruoju. Atlikėjos vadybininkas sugalvojo Lady GaGos pseudonimą, kuris yra skambus ir lengvai įsimenamas.
Gal tėvų dukrai duotas keistas vardas nulėmė ir keistą merginos gyvenimo būdą? Atlikėja, garsėjanti išskirtiniu aprangos stiliumi ir prieštaringais dainų tekstais, prisipažino, jog ji jaučiasi tarsi linksmas homoseksualus vyrukas, gyvenantis moters kūne: „Esu prieštaringa asmenybė. Manyje gyvena vyras, įviliotas į moters spąstus ir nuolat besistengiantis ištrūkti“, – tikina Lady Gaga.
Patikimi šaltiniai praneša, kad ekstravagantiškoji dainininkė užmezgė romaną su Los Andželo verslininku, pravarde Greitis (29). Atlikėja su paslaptingu vyru susitiko jos vaizdo klipo „Love Game“ filmavimo aikštelėje, o netrukus jų darbo santykiai peraugo į kai ką daugiau. Porelė artimai bendrauja beveik mėnesį. Lady Gaga, dar neseniai tvirtinusi, kad ji susituokusi su savo kuriama muzika, šiandien šildosi Greičio glėbyje. Dainininkės bičiuliai sako, jog ji dabar daug laimingesnė nei tuomet, kai buvo vieniša.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius