Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laima Kybartienė: sieloje man – tik dvidešimt

Lengva paaiškinti, kodėl buvusi diktorė, televizijos sveikinimų koncertų ir loterijų vedėja Laima Kybartienė (50) savo jubiliejų nusprendė švęsti LRT klube.
Foto naujienai: Laima Kybartienė: sieloje man – tik dvidešimt
Nuo "Lietuvos šokių dešimtuko" simpatiją jubiliatei jaučia verslininkas Osvaldas Markevičius. Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt

Lengva paaiškinti, kodėl buvusi diktorė, televizijos sveikinimų koncertų ir loterijų vedėja Laima Kybartienė (50) savo jubiliejų nusprendė švęsti LRT klube. „Televizija - mano gyvenimo dalis, labai didelė dalis", - sako jaunatviška išvaizda spinduliuojanti moteris, o LTV žiūrovai, matyt, irgi pastebėjo, kad praėjusio penktadienio vakarą Laima „Jėgos" žaidimą vedė itin pasipuošusi. „Buvo labai smagu, - prisimena. - Vedžiau laidą, o paskui visi kartu ją žiūrėjome ir komentavome. LRT klubas tobulai atitiko viduramžio šventės dvasią." Į savo šventę Laima pakvietė ir artimuosius, ir buvusius bendradarbius, ir tuos, su kuriais dirba dabar, ir kolegas iš laidos „Lietuvos šokių dešimtukas". Draugę išbučiavo kažkada kartu dirbusios televizijos diktorės - Sigita Stankevičiūtė, Saulė Gedrimaitė, Angelė Kiliuvienė. Penkiasdešimtmečio jokia riba jubiliatė nevadina. Sako, trisdešimt pirmąjį gimtadienį ištverti buvę sunkiau. „O dabar man sieloje - tik dvidešimt", - plačiai šypsosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius