Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LAND dainas „Baltic Song Contest 2008“ atliks Feliksas ir Taja

Dalyvauti prestižiniame konkurse „Baltic Song Contest 2008“ iš Lietuvos kviečiama vilniečių grupė LAND, tačiau dėl sutampančios kito festivalio datos teisę dalyvauti perleidžia kitiems. Į konkursą vietoj LAND važiuos ilgametis grupės „Merlin“ bosistas ir vokalistas Feliksas Kutka bei po motinystės atostogų į sceną grįžtanti atlikėja Taja.
Foto naujienai: LAND dainas „Baltic Song Contest 2008“ atliks Feliksas ir Taja
Foto naujienai: LAND dainas „Baltic Song Contest 2008“ atliks Feliksas ir Taja / zmones24.lt
Dalyvauti prestižiniame konkurse „Baltic Song Contest 2008“ iš Lietuvos kviečiama vilniečių grupė LAND, tačiau dėl sutampančios kito festivalio datos teisę dalyvauti perleidžia kitiems. Į konkursą vietoj LAND važiuos ilgametis grupės „Merlin“ bosistas ir vokalistas Feliksas Kutka bei po motinystės atostogų į sceną grįžtanti atlikėja Taja. Oficialioje grupės LAND svetainėje rašoma: „Šis kvietimas labai nudžiugino grupės narius, kartu sukeldamas nedidelį sąmyšį. Paaiškėjo, kad konkursas vyks tomis pačiomis dienomis kaip ir didžiausias šios vasaros festivalis Latvijoje POSITIVUS AB, į kurį LAND jau yra pakviesti groti kaip ir projekto „Baltic New Music Chart“ 2007-2008 metų nugalėtoja Živilė Bagdonaitė su grupe. Karlshamne ( Švedija ) vykstančio Baltijos jūros regiono šalių dainų konkurso organizatoriai atkreipė dėmesį į grupės LAND kūrinį po šių metų pasaulinės muzikos verslo parodos MIDEM Kanuose (Prancūzija). Ten į jų akiratį pakliuvo „Music Export Lithuania“ parengtas rinkinys „Note Lithuania“ su LAND daina „Without You“ iš debiutinio grupės albumo „You Take The Waters“. „Baltic Song Contest 2008“ Taja ir Feliksas atliks grupės LAND sielos, dainų autoriaus Rodiono sukurtas dainas „Without You“ ir „How About You“.„Rodionas man ne tik talentingas dainų autorius, bet ir tapo labai geras draugas. Aš džiaugiuosi, kad jis patiki mums su Feliksu dalyvavimą šiame konkurse. Be to, tai ne pirmas bendradarbiavimas su „Merlin“ ir LAND, todėl džiaugiuosi, kad vėl galėsime kartu padainuoti.“,- „Bombonešiui“ sakė Taja. 2007 metais dainų konkurso „Baltic Song Contest“ „Grand Prix“ laimėjo Jurga Šeduikytė, o 1997 metais jo nugalėtoja tapo Rosita Čivilytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius