-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviškieji Romeo ir Džiuljeta sugrįžta į sceną

Gera žinia visiems įsimylėjėliams – gruodį didžiausiose Vilniaus ir Kauno arenose atgimusi roko opera „Romeo ir Džiuljeta“ nenugrimzdo į užmarštį: pagrindinių Romeo ir Džiuljetos vaidmenų atlikėjai Bjelle ir Tadas Juodsnukis vėl susijungs į porą per Vasario 16-osios iškilmes Panevėžyje. Šventinį koncertą tiesiogiai transliuos LRT televizija.
Bjelle ir Tadas Juodsnukis, roko opera „Romeo ir Džiuljeta”
Bjelle ir Tadas Juodsnukis, roko opera „Romeo ir Džiuljeta” / LRT nuotr.

Roko opera „Romeo ir Džiuljeta” pastatyta pagal kultinę kompozitoriaus Kęstučio Antanėlio ir libreto autoriaus Sigito Gedos „Meilę ir mirtį Veronoje“. Pagrindinių įsimylėjėlių vaidmenis šiame miuzikle atliko Bjelle ir T.Juodsnukis. Grandiozinis pastatymas pradžiugino Vilniaus ir Kauno didžiausių arenų publiką. O šį savaitgalį Romeo ir Džiuljeta savo išskirtinę meilės ariją padovanos Panevėžiui. Žinia apie galimybę trumpam meilės duetu sugrįžti į sceną pradžiugino vaidmenų atlikėjus.

„Norėtųsi, kad miuziklas atgimtų Panevėžio arenoje ir kituose didesniuose miestuose. Norisi, kad daugiau žmonių išgirstų jo muziką”, – sakė šiuolaikiškąją Džiuljetą suvaidinusi Bjelle.

„Esu labai laimingas, galėdamas dar kartą prisiliesti prie nuostabios roko operos, šiuo atveju – vieno gražiausių lietuviškų duetų, kurį pamilau iškart, kaip ir visą miuziklą, – gerai nusiteikęs kalbėjo T.Juodsnukis. – Laukiu nesulaukiu, kada vėl galėsiu bent trumpam pajausti tai, ką jaučia Romeo. Būtų puiku, jei atgimusi roko opera dar suskambėtų daugybėje arenų, salių ir teatrų.”

Gražiausią roko operos ariją judviejų duetas atliks sekmadienį Panevėžio „Cido” arenoje rengiamame Vasario 16-osios koncerte, kuris prasidės 15 valandą. „Vasario 16-ąją žmonės net nepajusdami tampa vieningesni”, – įsitikinusi Bjelle. „Vasario 16-oji – mūsų didi šventė, pati svarbiausia. Puiki proga prisiminti tautos vienybę ir išreikšti meilę garsiai, ne tik mintimis. Tai nuostabi šventė man, mano draugams ir visai Lietuvai!” – džiaugiasi T.Juodsnukis.

Šventiniame Vasario 16-osios koncerte „Laisvės pavasaris“ pasirodys ir daugiau roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ atlikėjų: dramatiškąjį Merkucijų suvaidinęs Jeronimas Milius šįkart atliks patriotiškąjį kūrinį „Pabudome ir kelkimės“. Auklę įkūnijusi Karina Krysko-Skambinė rengiasi naujos dainos „Gyvenu dėl tavęs“ debiutui. Ją atliekančiai Karinai kaskadininkai padės pademonstruoti specialų triuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius