-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė. Vestuvės? Ne anksčiau nei po 10 metų!

Šiuo metu trumpomis naujametėmis atostogomis su širdies drauge Gintare Gurevičiūte Prancūzijos Alpėse besimėgaujantis Linas Karalius-Ezopas jau įsitikino, kad dirbti Seime nelengva, bet labai įdomu.
Foto naujienai: Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė. Vestuvės? Ne anksčiau nei po 10 metų!
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Linas Karalius.

Gimimo data, vieta: 1973 09 11, Vilnius.

Šeima, kurioje gimė: tėtis Jonas (61) - LTV garso režisierius, mama Irena (57) - namų šeimininkė.

Šeiminė padėtis: išsiskyręs, iš pirmos santuokos turi dukrą Eglę (14), iš antros - sūnų Vėją (6).

Karjera: 1994 m. su Mariumi Bereniu pradėjo dirbti radijo stoties „M-1“ lietuviškoje muzikos laidoje „Lietuviški decibelai“. Netrukus su juo Linas įkūrė grupę ŽAS, kurios veikloje dalyvavo iki 2004-ųjų; 2004 m. paliko grupę ŽAS ir pradėjo dirbti Vilniaus miesto savivaldybėje, įsitraukė į mokyklose vykdomą narkomanijos prevencijos programą; 2008 m. įstojo į Tautos prisikėlimo partiją ir pateko į Seimą.


Vardas, pavardė:
Gintarė Gurevičiūtė.

Gimimo data, vieta: 1986 10 20, Vilnius.

Šeima, kurioje gimė: tėtis Kęstutis (52) - verslininkas, mama Jolanta (43) - namų šeimininkė.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Karjera: dviejuose universitetuose studijuoja ekonomiką ir kostiumo dizainą; jau dvejus metus dirba renginių organizavimo įmonės vadove; šiuo metu kuria ir pati prodiusuoja televizijos sporto laidą „Pildyk“ Gladiatorių taurė“.


Šiuo metu trumpomis naujametėmis atostogomis su širdies drauge Gintare Gurevičiūte Prancūzijos Alpėse besimėgaujantis Linas Karalius-Ezopas jau įsitikino, kad dirbti Seime nelengva, bet labai įdomu. Pasak jo, didžiausias naujo darbo minusas - vėl padidėjęs žiniasklaidos dėmesys.


Po atostogų - įkurtuvės


Tai, kad muzikantas pareiškė norą gauti būstą Seimo viešbutyje, taip pat neliko nepastebėta žiniasklaidos atstovų. Tiek Ezopas, tiek jo mylimoji nė trupučio nesijaučia nusikaltę.

„Jeigu atsisakyčiau gyvenimo viešbutyje ir toliau nuomočiausi butą, valstybė nesutaupytų nė vieno lito. Viešbutis bet kokiu atveju visada būna pilnas žmonių. Jeigu negyvensiu aš, gyvens koks nors Seimo kanceliarijos darbuotojas“, - paaiškina įžymybė ir priduria, jog minčių įsigyti nuosavą būstą jam kol kas nebuvo kilę dėl paprastos priežasties - Linui smagiau investuoti į dalykus, kurių neįmanoma atimti - žinias, įspūdžius.

Prieš įsikraustydami į naująjį būstą, Gintarė ir Linas ėmėsi remonto darbų. „Noriu pabrėžti, kad remontą darome už savo, o ne už mokesčių mokėtojų pinigus“, - skuba paaiškinti Seimo nario mylimoji. 

Įkurtuvių rūpesčiai porą slėgs ir po trumpų atostogų. Beje, į Prancūziją Linas vešis ir savo naująją snieglentę, kurios dizainą, beje, pats sukūrė. „Po pernykščių nuotykių Prancūzijoje, kai patyriau rimtą traumą, mano nuotraukų buvo apstu žiniasklaidoje. Taip jau nutiko, kad visur buvau su snieglente. Jos gamintojai šiemet nusprendė man už tą netiesioginę reklamą „atsilyginti“ - leido pačiam sukurti snieglentės dizainą“, - šypsosi buvęs ŽAS narys.


Mandato nesitikėjo


Grįžkime prie politikos. Pasak Lino, viskas prasidėjo nuo pasiūlymo sukurti Tautos prisikėlimo partijos logotipą. „Paskui papasakojo apie partijos idėją, kuri man labai patiko. Ko gero, tai pirmas toks atvejis pasaulyje, kai partija suburiama iš pramogų verslo atstovų“, - sako Ezopas. „Kai buvo sudarinėjami kandidatų sąrašai, Lino niekas nebeklausė, ar jį įtraukti. Tai buvo savaime suprantamas dalykas“, - prideda Gintarė. Ji įsitikinusi, kad Linas buvo vienas iš verčiausių Seimo mandato Tautos prisikėlimo partijoje, nes turi panašaus darbo patirties: „Jis juk ketverius metus dirbo Savivaldybėje, todėl tą virtuvę gerai žino.“

Linas neslepia, jog rinkimų rezultatai jam buvo netikėti, nes didelių vilčių patekti į Seimą nepuoselėjo: „Pasižiūrėjus į mane tą akimirką, kai buvo paskelbti rinkimų rezultatai, galima buvo pamanyti, kad kažkas mirė. Aš juk taip branginau savo laisvę.“


Darbus perėmė mylimoji


Ezopui teko apriboti dažnas ir ilgas keliones į užsienį, atsisakyti darbo Jaunimo sveikatos ugdymo centre. Tik neakivaizdinių edukologijos studijų universitete nesiruošia mesti. Juolab, kad mokytis reikės nebeilgai - tik kelis mėnesius. 

Lino karjeros posūkis pakeitė ir Gintarės gyvenimą. „Iki to mes tiesiog abu maloniai leidome laiką,  gyvenome šia diena. Kadangi jis dabar labai užsiėmęs, man irgi reikėjo susirasti daugiau veiklos. Tęsiu kartu pradėtus darbus. Vienas jų - moksleiviams skirtos laidos „Pildyk“ Gladiatorių taurė“ kūrimas, taip pat kuriu reklamas. Man šis darbas labai įdomus, jaučiu, kad save realizuoju. Juolab, kad turiu ir verslininkės gyslelę“, - kalba mergina, tuo pat metu studijuojanti net dvi specialybes - kostiumo dizainą ir ekonomiką.


Persekioja žurnalistai


Seimūno darbas Ezopui kol kas neatrodo nuobodus: „Svarbiausia dalyvauti posėdžiuose, o juose nėra kada liūdėti. Visada daug įvykių.“ Didžiausias naujų Lino pareigų minusas - dabar jis jaučiasi stebimas tarsi pro padidinamąjį stiklą. „Jaučiau, kad žiniasklaidos susidomėjimas manimi pamažu slūgsta. Tačiau tapus Seimo nariu, mano gyvenimas vėl tapo viešas. Žurnalistai dažnai nepaiso mano, kaip žmogaus, teisės į privatumą“, - sako jis.

Būtent dėl šios priežasties jis dar labiau pasiryžęs saugoti asmeninio gyvenimo paslaptis. „Nebekartosiu tos klaidos ir savo gyvenimo neviešinsiu. Norisi išlaikyti privačią erdvę, kurią per tuos trejus draugystės metus su Gintare sukūrėme“, - sako ką tik iškeptas politikas, kurio praeityje - jau dvejos skyrybos. 

Ar pora nebijo visų šalies bobučių pasmerkimo, kad gyvena nesusituokusi? Juk Linas - dabar politikas. „Pokalbiai apie vestuves mums nėra tabu. Ir mūsų nuomonės su Linu šiuo klausimu sutampa. Taip, jis - Seimo narys, bet aš - ne. Taigi galiu elgtis kaip tinkama. Nesiruošiu tekėti tik dėl to, kad Linas pasuko į politiką. Na, bent jau artimiausius 10 metų. Ir ne tik todėl, kad esu jauna. Daugelis mano bendraamžių jau augina vaikus. Tiesiog mano požiūris yra kitoks“, - sako Gintarė Gurevičiūtė.     

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius