Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Livija Gradauskienė visai neranda laiko sau

Televizijos laidų vedėja Livija Gradauskienė prisipažįsta, kad tokiu tempu dar niekuomet negyveno – dabar jai laikas ne bėga, o skriste skrenda!
Foto naujienai: Livija Gradauskienė visai neranda laiko sau
Nors Livija tikina, kad pastaruoju metu visai neranda laiko sau, ji visada atrodo nepriekaištingai! / zmones24.lt
Televizijos laidų vedėja Livija Gradauskienė prisipažįsta, kad tokiu tempu dar niekuomet negyveno – dabar jai laikas ne bėga, o skriste skrenda!

Atgal į televiziją
Daugiau nei pusę metų Livija mėgavosi poilsiu namuose, kol vieną dieną vėl gavo viliojantį pasiūlymą. „Tikrai neplanavau dar kada nors sugrįžti, bet laidos „Mano žvaigždė“ formatas man iš karto patiko ir pasirodė labai patrauklus, todėl ir nusprendžiau grįžti“, – apie neplanuotus pasikeitimus pasakojo moteris. Ir grįžo ji audringai. Kai tik sutiko vesti laidą, gavo pasiūlymą dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“. O dabar ji jau dainuoja kartu su Radži. „Tokių pasiūlymų negauni kiekvieną dieną, todėl arba juos išnaudoji, arba ne. Visada paprasčiau yra pasakyti „ne“, sudėtingiau – imti ir daryti. O aš esu iš tų žmonių, kurie ima ir daro, jei tik tai įdomu ir nauja“, – motyvus vardijo Livija. Tačiau ji nesitikėjo, kad tie iššūkiai gali pareikalauti šitiek jėgų ir energijos. Moteris net atsidūsta kalbėdama apie dabartinį gyvenimo tempą. „Aš sakau, kad prieš moterį, kuri augina du ar daugiau vaikų ir dirba, reikia nulenkti galvą, nes tai yra beprotiškai sudėtinga“, – šypsosi dukrelę Liepą ir šešių mėnesių Andrių Simoną auginanti jauna mama. Livija prisipažįsta, kad laiko sau dabar visai nebėra, bet tiki, kad tai laikina. „Žinote, būtų gerai, kad dar naktį galėčiau išsimiegoti, bet ir tai ne visada pavyksta“, – juokiasi Livija.

Pamiršta net pavalgyti
Laidos „Mano žvaigždė“ vedėja šmaikštauja, kad dabartinis jos gyvenimo etapas primena komediją. „Prisipažinsiu, kad visai neseniai važiuodama į renginį sugebėjau nusilakuoti nagus. Žinau, kad dabar vyrai sakys, jog moterys vairuoja neatsakingai, bet aš sugebėjau taip susikoncentruoti ir tikrai labai saugiai padariau du darbus vienu metu.“ Livija sako, kad dabar ir sporto jai nereikia – užtenka per dieną panešioti mažąjį sūnelį ir kaipmat pasijunti tarsi po geros treniruotės. Visuomet žavi ir ypač liekna mamytė šiuo metu net apie maistą kartais pamiršta. „Tiesa, galėčiau valgyti dažniau. – šypsosi ji. – Dabar toks laikas. Darbai įsivažiuos ir vėl viskas bus gerai. Deja, kol kas visada esu pasiruošusi ekstremalioms situacijoms, bet juk tai ilgai tęstis negali“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius