Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK „kriminalistas“ Jaunius Matonis prisipažino karjeros pradžioje bijojęs net kraujo

Kasdien su kriminalais susiduriantis ir teisėsaugos naujienas per LNK žinias pranešantis Jaunius Matonis teigė tikrai niekada apie tokį darbą nesvajojęs.
Foto naujienai: LNK „kriminalistas“ Jaunius Matonis prisipažino karjeros pradžioje bijojęs net kraujo
LNK nuotr. / zmones24.lt
Kasdien su kriminalais susiduriantis ir teisėsaugos naujienas per LNK žinias pranešantis Jaunius Matonis teigė tikrai niekada apie tokį darbą nesvajojęs. Atėjęs dirbti į žinių tarnybą, gavo pasiūlymą tik laikinai pavaduoti kolegą. Bet dirba tą darbą iki šiol, jau penkiolika metų. Kadaise laukė, kada pavadavimas baigsis, o po to suprato, kad gaila mesti tai, ko jau išmoko, prie ko sunkiai, bet vis dėlto priprato.

„Auksinėje blykstėje“ žurnalistas prisipažino, kad pradžioje buvo tikrai sunku ir baisu, nes jis bijojo kraujo, o ir apskritai keltis naktį ir lėkti filmuoti lavonų, kruvinų avarijų – ne pats didžiausias malonumas.
Kai buvo itin sunku ir atrodė, kad jis tikrai ilgai netvers rengdamas kriminalines naujienas, tuometinis Jauniaus kolega Marijonas Mikutavičius skėlė frazę, kuri tada atrodė absurdiška, bet vėliau tapo kone tiesa: „Čia tik iš pradžių taip. Priprasi, vėliau ir pats jau pirštą galėsi nupjauti.“

Galūnių pjaustyti Jaunius, žinoma, nepradėjo, bet dabar teigia, kad dirba savo darbą, kuris nebėra jau toks žiaurus, nes televizijos tokių kadrų kaip anksčiau nerodo. Paklaustas, ar dabar nusikaltimai kuo nors kitokie, žiauresni, sunkesni, kas vakarą žiūrovams „sveiki gyvi“ sakantis žurnalistas „Auksinėje blykstėje“ teigė, kad jo akimis, krizė nieko naujo į kriminalinį pasaulį neįnešė. Nebent dažnesnį chuliganizmą, vagystes, bet jų netrūko ir anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius