-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK „Šokiuose ant ledo“ triumfavo Gintarė Gurevičiūtė su Aleksejumi Rogonovu

LNK televizijos surengtas šokių ant ledo projektas sudaužė visų skeptikų prognozes. „Šokiai ant ledo“ buvo aukščiausio lygio šou, jame buvo olimpiados verti šokiai ir įrodyta, kad čiuožimo ant ledo šou gali būti mylimas ir žiūrimas Lietuvos žiūrovų. Čiuožėjai, šokėjai, vedėjai ir profesionali komisija Lietuvai dovanojo fantastišką šou.
Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas
Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Tik keturios poros sugebėjo pasiekti LNK ledo šou finalą. Šokių ant ledo didvyriai – Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas, Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius, Vaida Genytė ir Tomas Katukevičius, Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostrecovaitė – šį sekmadienį išėjo paskutiniam mūšiui.

Finale poros šoko po du šokius – vieną, kuris labiausiai pasisekė per keturis šou mėnesius, o kitą kodiniu pavadinimu „Atsisveikinimas“.

Finalinį vakarą šokėjus vertino solidi komisija – Lietuvos čiuožimo federacijos prezidentė Lilija Vanagienė, charizmatiškasis režisierius Vytenis Pauliukaitis, mylimas baleto primarijus Nerijus Juška ir „Auksinio kryžiaus“ laureatė aktorė Asta Baukutė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Asta Žukaitė ir Saulius Ambrulevičius



Po pirmojo šokio komisija reitingavo šokėjus, skirdama nuo keturių iki vieno balo. Daugiausia – keturis reitingo balus – gavo Gintarė su Aleksejumi, tris – Asta su Saulius, du – Vaida ir Tomas ir vieną – ant ledo kritęs Vytautas ir Gintarė.

Po antrojo šokio komisija ir žiūrovai toliau vertino poras, atlikusias laisvą pasirodymą. Komisijos pagyrų ir aukščiausių įvertinimų sulaukė Gintarė su Aleksejumi.

Susumavus rezultatus, „Šokiuose ant ledo“ ketvirtieji liko Vaida ir Tomas, tretieji – Vytautas ir Gintarė, antrieji – Asta ir Saulius.

Pirmąją vietą pelnė laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė ir Aleksejus Rogonovas, jie laimėjo15 tūkstančių litų ir egzotišką poilsinę kelionę į Tunisą.

„Dėkoju angelui sargui, kurio nebuvo šalia, bet visada jaučiau jo paramą“, – su ašaromis kalbėjo „Šokiuose ant ledo“ triumfuojanti Gintarė, prisimindama prieš keletą mėnesių žuvusį brolį.

Antrąją vietą užėmusiai LNK žinių vedėjai Astai Žukaitei ir Sauliui Ambrulevičiui teko 10 tūkstančių litų prizas, o trečiajai vietai, kurią užėmė Vytautas Mackonis ir Gintarė Vostrecovaitė – penkių tūkstančių litų prizas.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vaida Genytė ir Tomas Katukevičius
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vaida Genytė ir Tomas Katukevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius