-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LNK žvaigždės mamoms linkės laimės

Šį sekmadienį, Motinos dieną, LNK paruošė dovaną visoms motinoms ir jų vaikams – įspūdingame koncerte žiūrovų laukia ne tik pačios nuoširdžiausios dainos, bus ir ašarų, ir gražių žodžių.
Foto naujienai: LNK žvaigždės mamoms linkės laimės
Foto naujienai: LNK žvaigždės mamoms linkės laimės / zmones24.lt
Temos: 2 Laimė LNK
„Tik tada, kai pati tampi motina, supranti, kodėl tavo mama verkdavo, kai tu vaidindavai darželio spektaklyje...“, - sako dviejų vaikų mama Livija Gradauskienė, kartu su Ramūnu Rudoku vesianti šventinį LNK koncertą „Dovana mamai“. Šį sekmadienį, Motinos dieną, LNK paruošė dovaną visoms motinoms ir jų vaikams – įspūdingame koncerte žiūrovų laukia ne tik pačios nuoširdžiausios dainos, bus ir ašarų, ir gražių žodžių. Ir visa tai – toms, kurioms dažnai nerandame laiko pažiūrėti į akis ir pasakyti „Myliu“. Šventiniame koncerte mamas sveikins per dvidešimt ryškiausių šalies muzikos žvaigždžių: Povilas Meškėla, Česlovas Gabalis, Natalija ir Deivydas Zvonkai, Rūta Ščiogolevaitė, Rytis Cicinas, Radži, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Gintarė Skerytė, „Pikaso“, „69 Danguje“, Asta Pilypaitė ir kiti. Pirmojoje eilėje savo dainuojančias atžalas stebės kai kurių dainininkų motinos: R. Cicino, A. Rimiškio, Mino, taip pat Radži globėja, kuri, neslepia atlikėjas, jam kaip tikra motina. Įžymieji vaikai teiks gėles mamoms, o šios, susigraudinusios, neslėps ašarų. Koncertinėje programoje netrūks ir jaunų veidų: Natalija Zvonkė pati vaikų dar neturi, tačiau į mamos vaidmenį įsijausti pamėgins. Su vyru Deivydu jie vaikų apsuptyje atliks dainą „Labas rytas“. Rūta Ščiogolevaitė, sausio mėnesį tapusi mama, svajingai sudainuos lopšinę, o mažieji klausytojai čia pat, scenoje, užmigs...
„Sekmadienį, kai sveikinsime mamas, ir kai mus sveikins, nesinorės kalbėti liūdnai, bet visada ateina šiokiadieniai. Linkiu visoms mamoms niekada nesijausti vienišoms, ir kad niekada nereikėtų ieškoti savo vaikų“, - sako „Nepriklausomos paieškų tarnybos“ vedėja P. Galkontaitė. „Linkiu, kad visos mamos iš savo vaikų sulauktų daug daug bučinukų ir tokių skanių torčiukų, kokių tikiuosi sulaukti aš“, - šypsosi „Nuo...iki“ redaktorė G. Talmantienė. „Kad vaikai būtų sveiki, kad namus aplenktų nelaimės. Kad ant laimės torto užtektų ir grietinėlės“, - visas mamas sveikins G. Sviderskytė. „Linkiu, kad niekada neraudonuotumėte dėl savo vaikų, o didžiuotumėtės jų poelgiais“, - pridės R. Mikelkevičiūtė. Savo mamas sveikins šių LNK žvaigždžių vaikai. R. Mikelkevičiūtei puokštę baltų gėlių įteiks dukra Dominyka, Giedrei Talmantienei ant kelių susirangys dukrelė Unė, į Palmiros Galkontaitės glėbį vikriai atbėgs ir į skruostą pakštelės sūnus Kristupas, o Gražinai Sviderskytei sveikinimo žodžius tars jos Darius. „Nekviestos meilės“ žvaigždė mažoji Evita Malaškevičiūtė labai susigraudins, bet visgi išdrįs pasveikinti mamą. „Aš savo mamai kasdien po tūkstantį kartų sakau, kad myliu. Myliu, myliu, myliu, myliu, myyyyyyyliuuuuuuuu!“, - šie Unės žodžiai apie savo mamą G. Talmantienę, rodos, pasako daug daugiau, nei galima įsivaizduoti.
Nuotraukas iš šventinio koncerto žiūrėkite fotogalerijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius