Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LRT „Teisė žinoti“: ar Krymas – paskutinis Rusijos praradimas?

Tarptautinė bendruomenė nepripažįsta vakar Kryme vykusio referendumo rezultatų, nei jo teisėtumo. Referendumas vyko pažeidžiant Ukrainos Konstituciją ir su Rusijos kariuomenės daliniais jame.
LRT
LRT / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Krymas prašosi prijungiamas prie Rusijos. Ar tai reiškia, kad Ukraina galutinai prarado šią prorusiškos daugumos teritoriją, ir ar šis praradimas paskutinis? Ką gali padaryti dabartinė Ukrainos vyriausybė? Kas leistų manyti, kad be vieno šūvio pasiėmęs Krymą Kremlius nepanorės pasirūpinti kitomis iš jo įtakos spėjusiomis išsprūsti teritorijomis?

Apie tai – šį vakarą 21.45 val. LRT laidoje „Teisė žinoti“. Laidoje dalyvauja Lietuvos krašto apsaugos ministras Juozas Olekas, VU TSPMI direktorius Ramūnas Vilpišauskas  ir du Nepriklausomybės akto signatarai – delegacijos Seimo ir Ukrainos Rados asamblėjoje vicepirmininkas, Liberalų sąjūdžio vicepirmininkas Eugenijus Gentvilas bei buvęs Lietuvos ambasadorius Ukrainoje Algirdas Kumža.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius