Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna tik iš tolo atrodo jaunai

Madonna, kuriai vasarą sukaks penkiasdešimt, debiutavo kaip režisierė Berlyno filmų festivalyje su filmu „Filth and Wisdom“.
Foto naujienai: Madonna tik iš tolo atrodo jaunai
Madonna. Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Madonna
Nors Madonnos aktoriniai gebėjimai sulaukė nemažai kritikos, bet ji neatsitraukė. Žvaigždė išties ambicinga. Dainininkė, kuriai vasarą sukaks penkiasdešimt, debiutavo kaip režisierė Berlyno filmų festivalyje su filmu „Filth and Wisdom“. Be to, atlikėja pranešė turinti didelių planų dar penkiasdešimčiai metų. Spaudos konferencijoje ji tikino, kad kurs daugiau muzikos ir filmų. Vienam žurnalistui pabrėžus, kad žvaigždė atrodo labai jaunai, Madonna atšovė: „Jums taip atrodo, nes stovite toli nuo manęs.“ Statant filmą nereikėjo patarėjų toli ieškoti, kadangi Madonnos filmo tematika artima jos pačios gyvenimui. Filme regėsime emigravusį muzikantą iš Ukrainos ir dvi kartu su juo gyvenančias moteris. Dainininkė neslepia, kreipusis į vyrą menko patarimo. Kažin ką režisierius Guy Ritchie’is patarė? „Pasitikėjimas – svarbiausias dalykas filmavimo aikštelėje. Nesvarbu, ką tu jauti. Pasitikėk žmonėmis, su kuriais dirbi. Tai buvo tikrai geras patarimas,“ – atvirai pasakojo Madonna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius