Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Petruškevičius: per pristatymą trūko gėlių vazų

Nepakartojamą laidos „Mados reidas" ir vardinių saldainių pristatymą praėjusią savaitę surengė ponių numylėtinis Mantas Petruškevičius (25). Prieš renginį susirinko didelis būrys norinčiųjų pasveikinti stilistą ir laidų vedėją.
Foto naujienai: Mantas Petruškevičius: per pristatymą trūko gėlių vazų
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Nepakartojamą laidos „Mados reidas" ir vardinių saldainių pristatymą praėjusią savaitę surengė ponių numylėtinis Mantas Petruškevičius (25). Prieš renginį susirinko didelis būrys norinčiųjų pasveikinti stilistą ir laidų vedėją. Niekas net neabejoja, kad M. Petruškevičius puikiai moka organizuoti išskirtinius vakarėlius. Šventinė Vilniaus rotušės aplinka, gėlėmis išpuošta salė ir pastato išorė, putojančio vyno jūra ir kalnai Manto saldainių sukūrė puotą išties ypatingą puotos nuotaiką. Net sunku buvo suskaičiuoti, kiek garbių pasipuošusių ponių atėjo į stilisto renginį. Pristatyme dalyvavo ir Seimo pirmininko žmona Inga Valinskienė (43), kuri, kaip ir kitos garsios Lietuvos ponios, sėdėjo pirmoje eilėje.

Tiesa, Mantui įteikė tiek gėlių, kad Vilniaus rotušės darbuotojai nebeturėjo kur jų merkti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius