Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Petruškevičius svajoja susirgti žvaigždžių liga

Paskutiniu metu su Mantu Petruškevičiumi susitarti dėl interviu – sudėtinga užduotis. Ar jis per daug užsiėmęs, ar tiesiog pavargo nuo žurnalistų? „Tau atskleisiu visą tiesą“, – sako Mantas ir patikina, kad greitai jo gyvenimas gali pasikeisti iš esmės.
Foto naujienai: Mantas Petruškevičius svajoja susirgti žvaigždžių liga
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Paskutiniu metu su Mantu Petruškevičiumi susitarti dėl interviu - sudėtinga užduotis. Ar jis per daug užsiėmęs, ar tiesiog pavargo nuo žurnalistų? „Tau atskleisiu visą tiesą", - sako Mantas ir patikina, kad greitai jo gyvenimas gali pasikeisti iš esmės.


Vardas, pavardė: Mantas Petruškevičius.

Gimimo data, vieta: 1984 03 29, Kaunas. 25 m.

Užsiėmimas: televizijos laidos „Mados reidas" vedėjas; ponių stiliaus kūrėjas; mados kritikas.


Mantai, prisipažink, kodėl Tave taip sunku prisikviesti puodeliui kavos ir nuoširdžiam pokalbiui?


Pastebėjau, kad jau nebenoriu dalyti interviu. Jokiu būdu nieko nevaidinu - tiesiog nebenoriu. Vienas dienraštis dvi savaites man skambino, prašė duoti interviu, o aš vis atidėliojau, nes man labai sunku pasakyti „ne". Daug lengviau dingti, nors tai nėra labai mandagu.


Neišgirsti pastabų, kad susirgai žvaigždžių liga?


Koks buvau paprastas, toks ir likau. Pripažįstu, kad esu garbėtroška. Kituose žmonėse pastebiu tos ligos požymių. Nemažai asmenų save vadina nacionalinėmis vertybėmis. O aš nesirgau, nesergu, bet susirgti norėčiau. Tiesiog įdomu būtų sužinoti, koks tai jausmas.


Mantai, aš šis metas - Tavo šlovės valanda?


Nežinau, bet tikrai esu pakankamai žinomas. Mane visur atpažįsta. Netgi elgetos, kurie neturi televizoriaus namuose. Gatvėje manęs jie prašo centų kreipdamiesi į mane vardu. Jaučiuosi šiek tiek nemaloniai eidamas gatve ne darbo metu, nes matau, kad visi mane stebi. O jeigu pietauju restorane, esu priverstas užsisakyti ne tą patiekalą, kokio noriu. Juk negaliu užsisakyti riebaus kepsnio, kai aplinkinių akys įsmeigtos į mane. Tenka valgyti salotas.


Tau 25-eri, pasiekei visko, ko troškai. Ar nebijai, kad toliau gali būti kritimas žemyn?


Visko gali būti. Aš tai priimu natūraliai. Pasitraukti iš viešumos, pabėgti nuo visų man būtų į sveikatą. Galiu pasakyti, kad tai jau planuoju padaryti. Po Naujųjų metų mano gyvenimas gali pasikeisti iš esmės.


Neseniai į Tavo pusę buvo nukreiptos kritikos strėlės. Rolandui Skaisgiriui Tu atrodai visiškai negabus, Algis Ramanauskas leido sau Tave išvadinti beždžione ir rekomendavo išvyti iš televizijos, o Jurijus Smoriginas mano, kad Tu esi „absoliučiai niekas". Kaip vertini tokius pasisakymus?


Kadangi aš žmones stengiuosi kritikuoti subtiliai, neįžeisti, todėl iš baletmeisterio, laikančio save nacionaline vertybe, lūpų išgirsti tokius pasisakymus yra žema. Tegul jis pagalvoja, ko yra vertas, jei jam stinga elementarios kultūros. Nemanau, kad turėčiau kreipti dėmesį į blondinių draugo Ramanausko pasisakymus. Man jie - ne autoritetai, net liežuvio neverta aušinti. Tegul jie pilstosi tomis pamazgomis. Jei būčiau visiškai nereikšmingas žmogus, tos trys visuomenėje gerbiamos personos net nesivargintų manęs aptarinėti.


Neteko dėl tokių akibrokštų nubraukti ašarą?


Tikrai ne. Per tiek metų jau pripratau. Jei blogai jaučiuosi, nueinu į „La Provence" ir suvalgau austrių, kurias dievinu. Jei būtų įmanoma, aš ten lankyčiausi kasdien, o austres valgyčiau, valgyčiau ir valgyčiau...


O juodai dienai pasilikai pinigų?


Aš ne iš tų, kurie taupo pinigus. Nesu kiaulė taupyklė. Gaunu pinigų ir iš karto išleidžiu. Mėgstu gyventi laisvai, nenoriu skaičiuoti pinigų. Kartais pagalvoju, kaip reikėtų gyventi, jei staiga netekčiau visų pajamų šaltinių. Nebus mano gyvenime juodų dienų! Tikrai nereikės į rankas imti šluotos ir, kad ir kaip gerbiu valytojo profesiją, eiti valyti gatvių.


Per pokalbį užsiminei pritariantis nuomonei, kad grožis valdo pasaulį.


Be abejonės! Visi pamišę dėl grožio. Kvaila, kai žmonės nepripažįsta, kad grožis gali atverti kelius į puikią karjerą. Įdomu, kodėl tos moterys šviesinasi plaukus, leidžiasi botokso injekcijas, perka naujus drabužius?!


Kaip manai, ar Tau sekasi dėl to, jog esi gražus vyras?


Nemanau, kad esu gražuolis. Profesinėje srityje man labiau padėjo vidinis žavesys ir charizma.


Neseniai vieno žurnalo atstovė Tavęs tiesiai šviesiai pasiteiravo, ar tu miegi su vyrais, ar su moterimis. Toks tiesmukas klausimas Tavęs neįžeidė?


Aš irgi dažnai būnu įžūlus ir akiplėša, todėl nėra ko įsižeisti. Prie tokių klausimų seniai pripratau, bet visi žino, kad apie asmeninį gyvenimą aš nešneku.


Pasigirdo kalbų, kad žmonėms, su kuriais kadaise turėjai artimų santykių, sumoki už tylėjimą. Tiesa?


Visiškas absurdas! Pastebėjau tendenciją: atsiranda tokių, kurie puola ant žvaigždžių norėdami išgarsėti. Užsienyje jau seniai bandoma nuo to apsiginti. Kiekvienas žinomas žmogus, prieš užmegzdamas artimus santykius, pasirašo „tylėjimo" sutartį. Kadangi esu pakankamai užimtas, pas mane nėra jokio asmeninio gyvenimo. Taigi - neturiu ko slėpti!


Laikaisi celibato?


Darbas užgožia kitus poreikius, o tos pigios kalbos apie patalynės spalvą man visiškai neįdomios. Yra sočiai žvaigždžių, kurios nori pasakoti apie lovos reikalus. Aš joms palieku vietos žurnale, tegul išsipasakoja!


Nebaisu, jei atsiras žmogus, kuris bus pasiruošęs viešai papasakoti, koks Mantas yra lovoje?


Jei tai bus graži mergina, tikrai nesupyksiu. Dar pasiūlysiu jai sukurti suknelę.


„Mane visur atpažįsta. Netgi elgetos, kurie neturi televizoriaus namuose. Gatvėje manęs jie prašo centų kreipdamiesi į mane vardu."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius