Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Petruškevičius. Kas jam išdrįso pasakyti „ne“?

Prieš savaitę visi pasipuošę aukštuomenės atstovai skubėjo sveikinti ponios Kristinos Brazauskienės. Juk tokia proga – 60 metų jubiliejus!
Foto naujienai: Mantas Petruškevičius. Kas jam išdrįso pasakyti „ne“?
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Prieš savaitę visi pasipuošę aukštuomenės atstovai skubėjo sveikinti ponios Kristinos Brazauskienės. Juk tokia proga – 60 metų jubiliejus! Tarp žurnalistų nuvilnijo kalbos, kad į savo šventę ponia Kristina įsileis tikrai ne bet ką: tik kelis patikimiausius žurnalistus ir fotografus.

Žurnalui „Privatu“ pavyko užfiksuoti į prabangų vakarą susirinkusius ponios Brazauskienės svečius. Vienas smalsuolis (pavardė redakcijai žinoma – aut. past.) mus patikino, kad į puotą labai atkakliai bandęs patekti stilistas Mantas Petruškevičius (24) buvo... išvarytas. Kas išdrįso Mantui pasakyti „ne“? Liudininko teigimu, stilistą iš puotos lauk išprašė Lietuvos Prezidento Algirdo Brazausko anūkas.

„Visiška nesąmonė! Manęs ten iš viso nebuvo. Mes su ponia Kristina labai puikiai sutariame, todėl ji mano vedamai laidai („Mados reidas“ – aut. past.) netrukus duos išskirtinį interviu“, – sako Mantas.

Beje, per ponios Kristinos jubiliejaus šventę Manto Petruškevičiaus mes nepastebėjome. Gal kažkas bando apšmeižti garsųjį stilistą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius