Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas ragina mylėti 365 dienas per metus

Šv. Valentino dieną, šį šeštadienį, klube „Gravity” koncertuos charizmatiškasis Mantas. Populiarus dainininkas šį savaitgalį kviečia visus, kas pasiilgo tikro balso, gitarų ir būgnų.
Foto naujienai: Mantas ragina mylėti 365 dienas per metus
Foto naujienai: Mantas ragina mylėti 365 dienas per metus / zmones24.lt
Šv. Valentino dieną, šį šeštadienį, klube „Gravity” koncertuos charizmatiškasis Mantas. Populiarus dainininkas šį savaitgalį kviečia visus, kas pasiilgo tikro balso, gitarų ir būgnų. Sostinės klubas šį išskirtinį koncertą netikriausios meilės dieną skiria visoms merginoms. Jos raginamos neužkibti ant blogų vaikinų, kurie bučinius ir gėles dovanoja tik vieną kartą per metus.

Antrą kartą klube „Gravity“ pasirodysiančiam Mantui (pirmasis jo koncertas praėjusią vasarą susilaukė didžiulio pasisekimo) senas ir naujas dainas atlikti padės gyvai grojanti grupė. Klavišiniais gros populiarusis Mario Basanovas. Būgnus muš ir gitara gros daugeliui Lietuvos grupių talkinantys muzikantai - Vytis ir Domas. Prieš ir po koncerto scenoje gros komandos „Flaxen Beats” narys DJ Carl Keen.

Dainininkas nori daugiau meilės dienų

Mantas, paklaustas, ką galvoja apie Šv. Valentino dienos sureikšminimą ir pompastiką, neslėpė skeptiškumo: „Tai komercinė diena, kai galiu koncertuoti. Skambės banaliai, bet tam, kad išreikštum savo jausmus kitam žmogui, nebūtina laukti tam tikros datos. O blogiausia tai, kad meilei skirta diena metuose yra tik viena. Aš jų padaryčiau daug daugiau“, - juokavo populiarusis dainininkas.

Pats įsimylėjėlių dieną koncertuosiantis Mantas ragina mylėti ištisus metus. O pasiteiravus, kas yra tikroji meilė kalbėjo labai abstrakčiai: „Rytą pramerkęs akis supranti, kad esi laimingas, norisi greičiau šokti iš lovos ir nuveikti kažką gero - tada tikrai gali sakyti, kad esi įsimylėjęs”.

Talentų neskaičiuoja

Laimėjęs du iš eilės Lietuvos televizijos surengtus šou – iš pradžių šokdamas, o vėliau ir dainuodamas, Mantas kasmet stebina naujais vaidmenimis. Jį buvo galima pamatyti Anželikos Cholinos šokio spektaklyje „Tango in Fa", vėliau anšlaginiuose koncertuose dainininkas pasirodė kaip lietuviškasis Robbie Williamsas. Praėjusių metų pabaigoje Mantas įkūnijo dar du vaidmenis. Pirmiausia, renginių serijoje „Tabami” tapo legendiniu Freddie Mercury. Vėliau atliko pagrindinį vaidmenį miuzikle „Paryžiaus Katedra”, kuriame dainininkas tapo Kvazimodu.

Paklaustas, kokių dar talentų turi, Mantas prisipažino, kad geriausiai moka niekam nematant bent keliems mėnesiams dingti iš visuomenės informavimo priemonių. „O šiaip daugybę skirtingų talentų turime visi ir aš jų neskaičiuoju. Svarbiausia rasti tikrąjį pašaukimą. Juk kai darai tai, kas patinka, viskas daug lengviau pavyksta. Žinau tik tai, kad negalėčiau niekam dirbti, nes visą gyvenimą žinojau, jog esu pats sau viršininkas ir tik pats sugebėsiu pasirūpinti savimi ir savo šeima”, - tvirtina dainininkas.

Naujausią hitą „Čiuožki” susapnavo

Nuolat tarp seksualiausių bei geidžiamiausių Lietuvos vyrų patenkantis atlikėjas šį šeštadienį klube „Gravity“ žada pristatyti naujausias savo dainas, o tarp jų karščiausią hitą „Čiuožki”. Ši stilinga daina jau užkariavo gerbėjų širdis ir dažnai skamba radijo stočių populiariausių dainų topuose.

Sklinda gandai, kad šią dainą Mantas susapnavo: „Taip, tai tiesa. Kai toks šaltukas spaudžia už lango, tai tenka miegoti vis ilgiau ir ilgiau. Tokiu būdu prarandi kažkiek darbingo laiko. O man pavyko savo darbingumą perkelti po antklode. Nors šiaip esu šiltųjų kraštų mėgėjas, todėl labiau norėčiau kurti dainas su gitara po palme, nei susirietęs į kamuoliuką po devyniomis antklodėmis”, - apie „Čiuožki” gimimą pasakoja dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius