-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Marijonas parašė dainą serialui „Moterų alėja“

„Tai vieno bičo solo pritariant gitarai", - taip naują dainą apibūdina pats autorius Marijonas Mikutavičius.
Foto naujienai: Marijonas parašė dainą serialui „Moterų alėja“
LNK nuotr. / zmones24.lt

„Tai vieno bičo solo pritariant gitarai", - taip naują dainą apibūdina pats autorius Marijonas Mikutavičius. Jau nuo rugsėjo per LNK pradedamas rodyti serialas „Moterų alėja" žiūrovus pasitiks su nauja ir nuotaikinga, specialiai šiam serialui sukurta Marijono daina „Mano mieste".

Nors „Moterų alėja" filmuojama Kaune, tačiau „Mano mieste" nėra būtent šiam miestui skirtas himnas. Kaip sakė  dainos autorius Marijonas Mikutavičius, ši daina puikiai tiktų bet kuriam miestui. „Aš pats nesu kaunietis, todėl man būtų buvę sunku apdainuoti šį miestą. Juolab, kad norėjau išvengti klišių tokių kaip „Mes prie Nemuno užaugę", nenorėjau apdainuoti konkrečių Kauno vietų, tokių kaip Laisvės alėja ar Zoologijos sodas. Nenorėjau prie nieko prisirišti, - pasakojo M.Mikutavičius.

Melodiją ir žodžius daugelio hitų autorius buvo sugalvojęs kiek anksčiau, tad „Mano mieste" nebuvo daina pagal užsakymą. „Pasitaikė proga šią dainą pabaigti, tad ja ir pasinaudojau, - sakė Marijonas.

Nors ir nematęs nė vienos serialo serijos, o apie tai kas vyksta sužinojęs iš „Moterų alėjos" scenarijaus autoriaus Alvydo Šlepiko, Marijonas puikiai pagavo filmo nuotaiką. „Žinoma tai, kad daina atspindėtų serialo nuotaiką yra svarbu. Labai džiaugiuosi, kad man tai pavyko padaryti", - sakė jis.

Paklaustas, ar daina taps populiari Marijonas nesiėmė prognozuoti. „Dainą rašiau ne dėl to , kad ji taptų populiari. Antra vertus, serialas juk bus rodomas keturias dienas per savaitę, tad daina įsimins savaime. Šiuo atveju ne daina populiarins serialą, o serialas dainą".

Atlikėjas kol kas nežino ar įtrauks šią dainą į naująjį albumą ar koncertinę programą. „Kas tinka serialo vinjetei, tas netinka koncertinei programai. Tad jei nuspręsčiau „Mano mieste" įtraukti į koncertinę programą, dainą neabejotinai reiktų keisti".

„Mano mieste" melodija lydės žiūrovus viso serialo metu - sukurtos ir kelios aranžuotės, kurios iliustruos įvykius ekrane - lėtesnė versija ir ritmiškesnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius