Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijono Mikutavičiaus koncerte - 2 valandos „gyvo“ garso ir būrys draugų

Vienas populiariausių Lietuvos dainininkų gali pasigirti ne tik auksiniais, bet ir platininiais diskais. Vien debiutinio jo albumo „Pasveikinkit vieni kitus“ buvo parduota 40 000 kopijų.
Foto naujienai: Marijono Mikutavičiaus koncerte - 2 valandos „gyvo“ garso ir būrys draugų
Foto naujienai: Marijono Mikutavičiaus koncerte - 2 valandos „gyvo“ garso ir būrys draugų / zmones24.lt
Vienas populiariausių Lietuvos dainininkų gali pasigirti ne tik auksiniais, bet ir platininiais diskais. Vien debiutinio jo albumo „Pasveikinkit vieni kitus“ buvo parduota 40 000 kopijų, o jo „Trys milijonai“ tapo kone antruoju neoficialiu Lietuvos himnu. Pernai jis išleido albumą „Baigėme mokyklą“, kuris greitai tapo auksiniu. Prieš keletą mėnesių „Radiocentro“ apdovanojimuose „Apdo2009“ Marijonas Mikutavičius atsiėmė vieną svarbiausių prizų - jo dainą „12 savaičių sniego“ klausytojai išrinko geriausia metų daina.

Atsidėkodamas savo gerbėjams, praėjusį savaitgalį 38-ąjį gimtadienį atšventęs dainininkas rengia staigmeną. Jau balandžio 29 d., trečiadienį, 19.30, nenusibostantis TV veidas, žurnalistas, aktorius, dainų tekstų autorius ir tiesiog moterų numylėtinis Marijonas pakvies į grandiozinį savo „gyvo“ garso koncertą „Forum Palace“ BALSAS.LT salėje.

Visi bilietai beveik išpirkti


Po ilgokos pertraukos sostinėje pasirodysiantis M. Mikutavičius surengs net 2 valandų trukmės „gyvo“ garso koncertą. Už nuoseklumą, nuoširdumą, paprastumą bei atsidavimą ant scenos, gerbėjų mylimas atlikėjas „vardiniame“ koncerte žada sudainuoti visą savo kūrinių „best'ą“. Anot paties dainininko, nors jam pačiam „3 milijonai“ kaip peilis po kaklu ir jis šios dainos savo koncertuose nedainuoja, šį kartą nuskambės net ir ji.
Neoficialiu Marijono gimtadieniu tapsiantis įspūdingas koncertas intriguoja žmones. Susidomėjimas būsimu renginiu yra milžiniškas ir likus daugiau nei savaitei iki koncerto visi bilietai praktiškai nupirkti. Net neabejojama, kad į renginį nebetilps visi norintys. Bet tai visiškai suprantama, juk tokie dideli lietuviški koncertai sostinėje vyksta labai retai.

Koncerte – nuo BIX iki Aistės Smilgevičiūtės

„Gyvo“ garso koncerte dainuos ne tik Marijonas Mikutavičius, bet ir būrys žinomų jo draugų. Jie surengs ypatingus, specialiai bičiuliui ruošiamus pasirodymus. Unikalaus balso savininkas kelias dainas sudainuos kartu ir su Aiste Smilgevičiūte.

Po labai ilgos pertraukos, sau visai neįprastą išskirtinį „gyvą“ roko muzikos koncertą surengs grupė ŽAS. Sentimentaliausių laukia legendinės Lietuvos grupės BIX jėga ir jų garsiausios dainos, o šiuo metu tiesiai į populiarumo viršūnę „čiuožiantis“ Mantas Marijonui ir jo gerbėjams padovanos savo garsųjį hitą „Čiuožki“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius