Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Gecevičius: „Faina manimi pasinaudojo“

Su Vilniaus „Lietuvos ryto“ jaunąja žvaigžde šį kartą kalbamės ne tik apie krepšinį.
Foto naujienai: Martynas Gecevičius: „Faina manimi pasinaudojo“
Redakcijos archyvo nuotr. / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Martynas Gecevičius.

Gimimo data, vieta: 1988 05 16, Vilnius.

Šeima, kurioje gimė: tėtis - Valdas, mama - Rita.

Šeiminė padėtis: nevedęs.

Karjera: profesionalaus krepšininko karjerą pradėjo 2004 metais Vilniaus „Sakalų“ komandoje; 2006-ųjų pabaigoje pasirašė ilgalaikę sutartį su „Lietuvos rytu“; 2006 metų Europos jaunių (iki 18 metų) čempionato sidabro medalio laimėtojas; 2007 metų BBL tritaškių konkurso nugalėtojas ir BBL čempionas; 2007 metais tapo LKL vicečempionu.


Su Vilniaus „Lietuvos ryto“ jaunąja žvaigžde šį kartą kalbamės ne tik apie krepšinį - Martynas „Privatu!“ pasakoja apie „sunkias“ studijas Mykolo Romerio teisės universitete, apie išsiskyrimą su buvusia drauge ir prieš mėnesį įsiplieskusius jausmus porą metų jaunesnei šokėjai Justei bei apie skandalą, į kurį jį įvėlė dainininkė Faina.


Išgyvena dėl nesėkmių


Į susitikimą su „Privatu!“ žurnalistais Martynas atskuba ne pačios geriausios nuotaikos. Jo komandai pastaruoju metu ne itin sekasi. „Lietuvos rytas“ pralošė keletą pastarųjų rungtynių ir dėl šios priežasties atsistatydino treneris Antanas Sireika. Nepasisekė ir rungtynės Mariupolyje su vietos „Azovmaš“ komanda, kurios vyko interviu išvakarėse. „Ar dėl to, kad pralaimėjote, nesišypsai?“ - klausiu. „Po kiekvienų pralaimėtų rungtynių taip būna“, - neslepia vienas perspektyviausių jaunosios kartos krepšininkų.


Martynas irgi nesijaučia užtikrintai, mat pastaruoju metu į aikštelę išbėga tik trumpam. „Paskutines kelias savaites nežaidžiu taip gerai, kaip galėčiau. Stengsiuosi naujam treneriui (Rimui Kurtinaičiui - aut. past.) įrodyti, kad noriu ir galiu rungtyniauti“, - optimizmu trykšta jaunas krepšininkas.


Krepšiniu Martynas susižavėjo nuo vaikystės. Tam įtakos turėjo ir šia sporto šaka besižavintys tėvai Valdas ir Rita. „Nėra dienos, kad nebūtų kalbama apie krepšinį, nes visi šeimos nariai puikiai išmano šią sporto šaką. Tačiau rinktis krepšininko duoną manęs tėvai nespaudė. Pats labai norėjau žaisti ir tam skirdavau visą savo laiką“, - patikina sportininkas.


Mokytis - sunku


Praėjusią vasarą į Mykolo Romerio teisės universitete mokytis viešojo administravimo specialybės įstojęs, tačiau vėliau akademines atostogas pasiėmęs krepšininkas neslepia, kad mokslai jam „pasiduoda“ sunkiai. Žinoma, dėl to kaltas krepšinis. „Šiemet nebuvau dar nė vienoje paskaitoje. Bet kažkaip reikės susiimti arba bent jau pasitarti su dėstytojais, ką toliau daryti“, - kalba Martynas.

Ar tikrai jo dienotvarkė tokia įtempta, jog nėra kada mokytis? Pasak Martyno, per dieną paprastai būna dvi treniruotės. Tarp jų - laikas popiečio miegui. „Miegas man - šventas dalykas. Draugai kartais pasišaipo, kad taip pusę gyvenimo pramiegosiu“, - šypteli garsenybė. O kur dar varžybos, kelionės į svečias šalis...


Ką jis veikia, kai nesportuoja ir nemiega? „Laisvo laiko lieka nedaug. Labai mėgstu eiti į kiną, pasivaikščioti po parduotuves. Ką ten perku? Drabužius ir filmus. Dėl kokio nors naujo filmo visą miestą galiu išvažinėti. Patinka visokie, tačiau labiausiai - veiksmo“, - išduoda vaikinas.

Nors šokti Martynui visai patinka, į klubus jis retai užsuka. Krepšininkas niekada nerūkė, o alkoholį irgi vartoja tik „prie progos“.


Istorija su Faina -  išgalvota


Talentingas, išvaizdus, sportiškas - tikra merginų svajonė. Ar jam iš tiesų gerai sekasi šioje srityje? Krepšininkas neslepia, kad po išsiskyrimo su krepšininke iš Klaipėdos Ieva Šimkute pernai gegužę jokios rimtos draugystės nebuvo užmezgęs. Apie buvusią draugę Martynas kalba puse lūpų. Išduoda, kad skyrybų iniciatorius buvo jis. „Nenoriu gilintis į tą istoriją, nes išsiskyrėme ne „gražiuoju“ būdu. Bet ne aš kaltas dėl skyrybų“, - sako krepšininkas.


Nenori krepšininkas prisiminti ir spaudoje „iškedentos“ istorijos su dainininke Faina. „Mes su ja buvome pažįstami vos savaitę. Nemačiau nieko bloga nusifotografuoti kartu. Tačiau nesitikėjau, kad jos vadybininkai tą nuotrauką išsiuntinės žiniasklaidos atstovams. Maža to, spaudoje buvo rašoma, kad mes draugaujame, jog ji stebi krepšinio treniruotes. Nieko panašaus nebuvo. Neseniai Faina parašė laišką, kuriame atsiprašė, kad pasinaudojo manimi, tačiau ne savo noru. Prisipažinsiu, tuomet susinervinau, bet dabar tik juokas ima“, - sako krepšininkas.


Įsimylėjo šokėją


Šiuo metu Martynas išgyvena tikrų, o ne nesuvaidintų jausmų audrą. Su truputį jaunesne Lotynų Amerikos šokių šokėja Juste jis susipažino prieš metus. „Susipažinome per bendrus draugus. Kurį laiką bendravome internetu ar telefonu, paskui susitikome. Pora kartų bendravimas buvo nutrūkęs, o prieš mėnesį nusprendėme tapti pora“, - pasakoja jaunoji krepšinio žvaigždė.


Kokių savybių privalo turėti mergina, kad sužavėtų Martyną? „Žinoma, iš pradžių įvertinu išvaizdą, kaip ir visi vyrai. Tačiau mergina neturi būti manekenė. Užtenka normalių formų. Juk paskui, kai įsimyli, išvaizda rūpi mažiau, trūkumų net nepastebi. Santykiuose man svarbiausia yra supratimas, atviras ir nuoširdus bendravimas. Justė pati yra sportininkė, todėl puikiai mane supranta. Aš jai neprivalau aiškintis, kad esu pavargęs po treniruotės ir negaliu susitikti“, - santykių subtilybes dėsto Martynas. 

Krepšininkas santykiuose itin vertina pasitikėjimą vienas kitu. Pasak Martyno, jis visoms merginoms teigia buvęs ištikimas, todėl išdavystės nė vienai neatleistų. „Nesuprantu, kaip galima eiti „į kairę“ su kita, jei myli tą, vienintelę?“, - kalba Martynas Gecevičius.


Dainininkė Erika Nudaitė-Faina


 „Nuogomis" fotosesijomis ir skandalais išgarsėjusi dainininkė Faina istoriją su žinomu krepšininku nori pamiršti. Ji „Privatu!" prisipažino šiuo metu su Martynu jokių santykių nepalaikanti. „Tai metų senumo istorija, nebenoriu šia tema kalbėti. Viskas baigta!" - sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius