Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia ir keturi jos vyrai

Dabar Mios valanda! Šiuo metu dainininkės Vilijos Pilibaitytės gyvenime netrūksta šlovės ir profesinės sėkmės.
Foto naujienai: Mia ir keturi jos vyrai
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Vilija Pilibaitytė.

Gimimo data: 1983 07 19.

Šeiminė padėtis: išsiskyrusi, turi sūnų Matą (8).

Laimėjimai: 2007 m. „Bravo“ apdovanojimuose Mia su SEL buvo pripažinti geriausios dainos atlikėjais; 2008 m. „Radiocentro“ apdovanojimuose Mios daina „Yra, kaip yra“ pripažinta geriausia metų daina; 2008 m. „Vaikų balso“ apdovanojimuose tapo metų dainininke ir populiariausios dainos atlikėja; agentūra AGATA Mią apdovanojo kaip grojamiausios 2008 m. dainos „Yra, kaip yra“ atlikėją.


Dabar Mios valanda! Šiuo metu dainininkės Vilijos Pilibaitytės gyvenime netrūksta šlovės ir profesinės sėkmės. Tiesa, atsiranda tokių, kurie nori tą ilgai siektą laimę nubaidyti. Tačiau į naują gyvenimo etapą Mia žengia su 4 vyrų, kuriuos linksmai vadina supermenais, palaikymu.


Išmėtytos kojinės negąsdina


Pastaruoju metu nėra dienos, kad neišgirstume apie atlikėją Mią. Vieni knaisiojasi po jos santykius su sūnumi Matu (8), kitiems labiau rūpi, ar buvo kažkas tarp jos ir projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvio Edmundo Štenger-Mundžio (35). Tačiau atlikėja tvirtina, kad išmoko į piktus liežuvautojus nekreipti dėmesio. Mia tvirtai žino: „Nebeleisiu valytis į save kojų ir drabstyti purvais.“

Įdomu, ar dėl to, jog reikia vyriškos paramos, ar dėl kitų priežasčių į naują savo gyvenimo etapą dainininkė žengia su keturiais vyrais. Jie nėra atlikėjos meilužiai ar sugulovai. Šie vyrai - tiesiog geri atlikėjos bičiuliai ir nauji partneriai scenoje. Kaip Vilija sugalvojo į sceną žengti su keturiais stipriosios lyties atstovais?


„Aš visą laiką svajojau apie savo gyvai grojančią grupę. Dabar metas tobulėti. Kodėl į sceną nuo šiol žengsiu su vyrais? Pirma, jie yra profesionalūs muzikantai, antra, labai faini ir draugiški žmonės. Už tai aš juos gerbiu ir jie man labai patinka!“ - sako Mia.

Ar negąsdina atlikėjos tai, kad nuo šiol ji į keliones vyks su keturiais vyrais ir taps tarsi jų mama ar žmona? „Nieko, teks jai pasirūpinti. Manęs negąsdina, jei kartais jie padaugins alučio, užmirš pasiimti kažkokius drabužius ar visur mėtys savo kojines. Be to, mes negyvensime viename kambaryje ir nesidalysime viena lova“, - šypteli pašnekovė.


Tarnybinių romanų nebijo


Kol Mia ruošėsi viršelio fotosesijai, ji daug kikeno su naujaisiais savo bičiuliais. Atrodo, kad mergina su šiais keturiais muzikantais pažįstama mažiausiai penkerius metus. „Nors su muzikantais susipažinau tik prieš porą mėnesių, tačiau džiaugiamės puikiais santykiais. Nuo pirmos dienos su visais gerai sutariu, atsirado bendrų juokelių. Tai žmonės, su kuriais labai lengva bendrauti. Tie vyrai super! Supermuzikantai, superžmonės, tiesiog supermenai!“ - kikena Vilija. Paklausta, ar ji nebijo galimų tarnybinių romanų, Mia tik papurto galvą: „Nieko čia nebus. Tikrai tikrai ne!“

Galima neabejoti, kad netrukus pasklis gandų, kurie skelbs skandalingas istorijas apie dainininkę ir naujuosius jos partnerius. Mia sako, jog nė kiek nesijaudina dėl tokių kalbų. „Man jau niekas nebebaisu. Man jau prilipdė tiek įvairiausių etikečių... Man niekas nesvarbu. Pakankamai prisiklausiau apie save būtų ir nebūtų kalbų, šmeižto. Tegul žmonės šneka. Vadinasi, esu jiems įdomi. Jeigu nešnekėtų, tuomet susimąstyčiau“, - įsitikinusi moteris.


Tiems niekšeliams atsirūgs!


Pokalbiui pakrypus apie asmeniškesnius dalykus, nusprendėme užduoti atlikėjai keletą atviresnių klausimų.


- Šiuo metu esi kone populiariausia Lietuvos dainininkė. Kaip manai, kodėl Tau taip šypsosi fortūna?


- Labai daug dirbau ir dirbu, kad pasiekčiau tokį rezultatą. Galbūt tai sutapimas, tačiau kai nuvykau į Vatikaną ir vėliau Vilniuje nusipirkau rožinį, man pradėjo labai sektis. Jei atvirai, esu labai tikintis žmogus ir dažnai Dievo meldžiu, kad man padėtų.


- Nors Tau šiuo metu puikiai sekasi, atsiranda žmonių, kurie nori Tau pakišti koją. Kaip manai, kodėl?


- Manau, manyje jie mato perspektyvą ir jaučia, kad gali puikiai per mane pasireklamuoti. Iki šiol daugeliui sekėsi tai daryti. Tačiau kažkodėl visuomet visa kaltė krisdavo ant manęs. Daugeliui labai patinka į mane valytis kojas, tačiau nusprendžiau į tai dėmesio nekreipti. Viskam savas laikas. Vieną dieną tiems niekšeliams atsirūgs! Gyvenimas viską sustatys į savas vietas.


Kur jos vienintelis?


- Ar pamiršai visus skandalus dėl sūnaus Mato? Turbūt tai buvo Tau dar viena karti piliulė...


- Į kalbas stengiausi nekreipti dėmesio. Iš pradžių man buvo labai juokinga, bet paskui supratau, kad negaliu leisti savęs trypti. Mąsčiau, ar neverta visų niekšelių paduoti į teismą. Tačiau vėliau supratau, jog neverta į purvą kišti rankų. Išliksiu ori! Tegul šneka, tegul galvoja, ką nori. Bus taip, kaip turi būti. Pasmerkti žmogų lengviausia, ypač kai jo nepažįsti. Šventai tikiu, jog manęs niekas nepažins tokios, kokia esu iš tikrųjų. Nenoriu, kad žmonės matytų mano silpnąsias vietas. Bandžiau parodyti savo tikrąjį veidą, tačiau supratau, jog mane galima spardyti, lipti man ant galvos. Nesu ta kovotoja. Aš - moteris, kuri daug dirba ir siekia. Aš per daug gera. Jei atvirai, per greitai atleidžiu žmonėms. Galiu atleisti absoliučiai viską, bet negaliu to pamiršti.


- Grįžkime prie Tavo asmeninio gyvenimo. Mia, ar šiuo metu turi širdies draugą?


- Aš visuomet turiu labai daug draugų. Dabar mano širdies draugė yra kolegė Rūta - mergina, kuri man visur ir visada padeda (šypsosi).


- Sakai, kad Tau niekada netrūksta gerų bičiulių... O kaip su tuo vieninteliu?


- Priklauso nuo to, kaip mes į viską pažiūrėsime. Yra tokių draugų, su kuriais einu linksmintis, kiti padeda, kai norisi išsiverkti. O tas vienintelis dar vaikšto gatvėse... Jis dar nesurastas. Kartais atrodo, kad tuometis tavo vaikinas yra pirmas ir paskutinis, kurį sutikai. Tačiau niekada negali žinoti... Prieš mirtį pasakysiu, kuris buvo tas vienintelis.


Mios supermenai:


Domas Žostauskas (22) groja bosine gitara. „Fainas vyrukas, savo srities specialistas. Jis - geras žmogus“, - pristato Mia.


Tomas Varnagiris (36) - elektrinės gitaros virtuozas. „Jis vienas iš LRT grupės muzikantų. Manau, kad vienu metu jis galėtų pagroti dviem gitaromis. Jau anksčiau jis įrašinėdavo partijas mano dainoms. Beje, Tomas vienintelis iš grupės narių vedęs“, - pasakoja Mia.


Paulius Zdanavičius (29) groja klavišiniais. „Jis yra linksmų plaučių žmogus, mėgsta dažnai šypsotis. Kaip ir visi kiti, Paulius - fainas vyrukas“, - tikina Vilija.


Andrius Kairys (30) - grupės būgnininkas. „Vadinu jį Andriuku. Jis yra mūsų grupės asas. Andrius paduoda mums ritmą, todėl be jo sunkiai išsiverstume. Beje, su juo dažnai susirašinėjame per „Skype'ą“, - išduoda dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius