-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

migloko penktadienio koncerte atskleis savo slaptus fetišus

Po užsitęsusios autorinių koncertų pertraukos, kurios metu atlikėja su grupe koncertavo įvairių klubų vakarėliuose, radijo stočių gimtadieniuose ar pasirodydavo su užsienio svečiais, devyniolikmetė vėl lipa į sceną.
Foto naujienai: migloko penktadienio koncerte atskleis savo slaptus fetišus
Foto naujienai: migloko penktadienio koncerte atskleis savo slaptus fetišus / zmones24.lt
Temos: 1 Fetišizmas

Scenos naujokė migloko kviečia į išskirtinį koncertą spalio 16 d. sostinės klube „Niujorkas". Po užsitęsusios autorinių koncertų pertraukos, kurios metu atlikėja su grupe koncertavo įvairių klubų vakarėliuose, radijo stočių gimtadieniuose ar pasirodydavo su užsienio svečiais, devyniolikmetė vėl lipa į sceną. Šį kartą - su specialia ir gan intymia koncertine programa.


Penktadieninis teminis pasirodymas gerbėjus jau dabar intriguoja paslaptingumu ir intymumu. „Kiekvienas turime mielų daikčiukų, kuriuos kaupiame piniginėje, nešiojamės su savimi ar rikiuojame ant darbo stalo. Jie nebūtinai turi paskirtį, bet jų turime visi. Aš juos vadinu fetišais", - pasakojo atlikėja. Tarp įtemptų repeticijų, dainininkė randa laiko pati kurti koncerto scenografiją - koncerto metu atlikėja suksis savo pačios fetišais papuoštoje scenoje. „Tai bus daiktai, kurie man patinka ir kas man yra gražu, daug nenoriu pasakoti dabar", - neišsidavė mergina.


migloko paprastai koncertuoja su mažiausiai trijų muzikantų grupe. „Svarbu, kad tik visi grojantys kartu žmonės pajaustų mano muziką taip, kaip jaučiu aš. Man nesvarbu, kiek tų žmonių bus, gali būt ir dešimt, ir visas orkestras" - migloko džiaugėsi, kad su dabartine grupe susigyveno. Ir prasitarė, kad specialiai vienai dainai koncerto metu prie jos prisijungs dar trys muzikantai.


Iki metų galo merginos darbų planuose dar pažymėta kelionė į Ženevą ir debiutinio albumo išleidimas. Į Ženevą - aplankyti brangaus žmogaus, kurį migloko irgi mielai nešiotųsi su savimi piniginėje kaip fetišą. O planuojamas albumas ne tik pažymės pirmą dainininkės karjeros etapą, bet ir pretenduoja tapti svarbiu įvykiu lietuviškos muzikos pasaulyje. Mat atlikėja ne vieno žurnalisto jau yra pavadinta nauju muzikiniu talentu, o kiekviena jos nauja daina - nuo pat pirmo hito „Spooky love" - užsibūna dažno melomano klausomiausių dainų sąraše.


Keturiolikos dainų ir fetišų šou prasidės šį penktadienį, spalio 16 dieną, 21 val. Vilniaus klube „Niujorkas".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius