-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Misis Visata“ V. Ragėnaitė skelbia boikotą „Olialia” mergaitėms

„Siaubingi nugaros skausmai ir patyčios gatvėje dėl nenatūralių proporcijų - tai tik keletas nepatogumų kuriuos jos, net neabejoju, pajus jau visai netrukus".
Foto naujienai: „Misis Visata“ V. Ragėnaitė skelbia boikotą „Olialia” mergaitėms
LNK nuotr. / zmones24.lt

„Siaubingi nugaros skausmai ir patyčios gatvėje dėl nenatūralių proporcijų - tai tik keletas nepatogumų kuriuos jos, net neabejoju, pajus jau visai netrukus", - taip apie „Olialia pupytės" mergaičių propaguojamą krūtų didinimą kalba „Misis Visata" Vaida Raganaitė, ketvirtadienį  pasirodysianti karštoje diskusijoje LNK laidoje „Valanda su Rūta".


Moteris teigia, kad prabilti apie, kažkodėl iki šiol nutylimą juodąją plastinių operacijų pusę, ją privertė „Olialia" merginų šnekos laidoje „Valanda su Rūta". „Apie krūtų, lūpų didinimą jos kalbėjo taip paprastai, tarsi tai būtų duonos valgymas. Aš buvau tiesiog šokiruota!", - nuostabos neslėpė dviejų vaikų mama.


Šiemet gražiausios visatos moters titulą laimėjusi Vaida prisimena ne vieną krūtis pasididinusią, ir po to labai dėl to pasigailėjusią draugę. „Viena mano draugė krūtinę pasididino po vaiko gimimo, mat nuo maitinimo ji nukaro. Chirurgai, kad nereiktų pjaustyti odos, ją užpildė pilnai. Netrukus šiai moteriai prireikė psichologinės pagalbos, mat kiekvienas gatvėje sutiktas tiek paauglys, tiek suaugęs vyras ją pasitikdavo šūksniais. Ji smulki, tad jos krūtinė buvo neproporcingai didelė, teko specialiai siūdintis drabužius. Prie šių nemalonumų prisidėjo ir siaubingi nugaros skausmai, nes užpildai nemažai sveria", - draugių patirtį perpasakojo Vaida Raganaitė.


Gražuolė stebisi, kodėl apie tai nešnekama viešai? „Man įdomu, ar ši „Olialia pupyčių", pasididinusių krūtinę akcija tęsis ir po penkių metų? Ar jos ir vėliau dalinsis įspūdžiais, ir ar bus nuoširdžios ir pasakys tiesą?", - abejonėmis dalinosi Vaida.


Moteris prisimena ir dar vieną, labai nesmagią istoriją, kuomet mieste sutiko dvi pažįstamas, viena kurių kaip tik buvo po krūtų didinimo operacijos. „Einu gatve, žiūriu, mano draugė su kažkokia keista moterimi šnekasi. Eidama prie jų niekaip negalėjau atitraukti akių nuo vienos iš jų krūtinės. Nepagalvokit, nesu ligonė, tiesiog krūtinė buvo tokia nenatūraliai didelė, kad nebepastebėjau net žmogaus veido. Ir žinote, tik priėjusi arčiau pakėliau akis, ir pamačiau kad tai, mano draugė. Tai kaip tuomet į ją tada žiūri vyrai?", - retoriškai klausė „Misis Visata".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius