-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Monika Katunskytė: po skyrybų vėl mėgaujuosi vyrų dėmesiu

Po mėnesį laiko trukusių gastrolių Jungtinėse Valstijose estrados dainininkė vasarą leidžia Palangoje. Jos gyvenime – daug permainų, apie kurias mielai sutiko papasakoti mūsų žurnalo skaitytojams.
Foto naujienai: Monika Katunskytė: po skyrybų vėl mėgaujuosi vyrų dėmesiu
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Po mėnesį laiko trukusių gastrolių Jungtinėse Valstijose estrados dainininkė vasarą leidžia Palangoje. Jos gyvenime - daug permainų, apie kurias mielai sutiko papasakoti mūsų žurnalo skaitytojams.


Dosjė:


Vardas, pavardė: Monika Katunskytė.

Gimimo data, vieta: 1985 12 17, Šiauliai. 24 m.

Šeima, kurioje gimė: tėvai išsiskyrę, mama - garsi estrados dainininkė Vitalija Katunskytė (52); turi brolį Darių (30).

Šeiminė padėtis: išsiskyrusi, augina sūnų Kęstutį (2,3).

Pasiekimai: baigusi mokyklą, įgijo manikiūrininkės specialybę; estrados dainininkė.


Nusiaubėme JAV parduotuves

Monika sako, kad kelionė į JAV buvo fantastiška. Su mama ji aplankė Čikagą, Kolorado kalnus, Kanadą, grožėjosi Niagaros kriokliu... „Viską, ką matydavau televizoriaus ekrane, pagaliau išvydau savo akimis. Amerika - mano svajonių šalis. Grįžau į Lietuvą ir truputį nuliūdau: už Atlanto gyvenimas verda, žmonės visą laiką šypsosi, paslaugūs, kultūringi", - kelionės įspūdžiais dalijasi Monika.

Moteris prisiminė JAV oro uoste įvykusį nuotykį. „Kadangi iki skrydžio mums liko mažiau nei valanda, o mes nelabai gerai šnekame angliškai, tai mano mamai oro uosto darbuotojai pasiūlė invalido vežimėlį, kad jie ją galėtų nuvežti nuo vartų iki vartų. Mama iš pradžių spyriojosi: „Neduok Dieve, jei kas nors pamatys!" Vis dėlto abi pasitarėme, kad čia Amerika ir tikrai nesutiksime pažįstamų veidų. Kaip tyčia iš vieno lėktuvo išlipo būrys turistų iš Lietuvos. Jie išpūtę akis žiūrėjo ir šnabždėjosi, kodėl Vitalija Katunskytė, numetusi tiek svorio, negali paeiti", - juokiasi Monika.

Be abejonės, mama ir dukra nusiaubė Amerikos parduotuves. Juk ten, pasak Monikos, drabužiai labai pigūs. „Kadangi esu pamišusi dėl batų, tai į Lietuvą parsivežiau ne vieną porą. Galiu pasakyti, kad būtų nuostabu gyventi Amerikoje. Ten viskas pigu: ir drabužiai, ir kosmetika, ir maistas... Nepatikėsite, bet iš Lietuvos išskridome su vienu lagaminu, o grįžome su šešiais", - sako Monika.


Santuokos sulipdyti nepavyko

Dainininkė nepraleido progos apsilankyti lošimo namuose. „Nežinojau, kad esu tokia azartiška. Atsistojau prie ruletės, vieną kartą išlošiau, kitą kartą... Užsikabinau! Deja, vėliau pinigus pralošiau", - juokiasi Monika.

Turistės iš Lietuvos nepraleido progos apsilankyti ir gėjų bare. „Kad jūs žinotumėte, kokie ten gražūs vyrai! Bare buvo ne mažiau kaip 300 vaikinų ir visi lyg iš žurnalų viršelių! Jie dailūs, įdegę, raumeningi, stilingi..." - pasakoja dainininkė.

Turbūt ir Monika sulaukė vyrų dėmesio? „Mano manymu, pačios gražiausios yra lietuvaitės ir rusaitės. Amerikietės labai apsileidusios: į gatvę išeina nepasidažiusios, susivėlusios, nutampytais megztiniais. Tad natūralu, kad pamatę gražią, pasipuošusią lietuvaitę, amerikiečiai ją akimis valgo", - šypsosi moteris.

„Nejaugi šešiolika metų už Moniką vyresnis sutuoktinis Kęstutis ramiai išleido gražią jauną žmoną į tolimą šalį?" - klausiu atlikėjos.

Monika greitai išpyškina, kad šia tema nenorėtų kalbėti, bet paskui prisipažįsta: „Anksčiau ar vėliau vis tiek visi sužinos... Jau tris mėnesius aš ir Kęstutis esame išsiskyrę. Kol mes su mama ilsėjomės už Atlanto, sūnelį prižiūrėjo auklė. Na, šeimose juk visko būna, tenka ne vieną dramą išgyventi... Mums santuokos nepavyko sulipdyti", - prisipažino Monika.


Nevalgykite, negerkite ir kuo daugiau sekso!

Kadaise Monika svėrė 120 kilogramų. Šiandien jauna mamytė sveria 65 kg - ji atsikratė beveik pusės kūno svorio! „Savo draugėms aš visada sakau: „Nevalgykite, negerkite ir kuo daugiau sekso! Štai tada būsite tokios gražios, kaip ir aš!" - juokiasi Monika.

Dainininkė žurnalui „Privatu!" papasakojo, kad ji iki šiol derina maistą, nevalgo po 18 valandos vakaro, atsisakė duonos, bulvių, saldumynų. „Dieta tikrai alinanti, tačiau rezultatas - akivaizdus. Ypatingomis progomis valgau viską, bet kitą dieną badauju arba geriu tik kefyrą. Kankinu save, tačiau dėl grožio juk galima viską iškęsti", - įsitikinusi Monika.

Žmonės sako, kad laimė nuo kilogramų nepriklauso. „Nesąmonė! Aš pagaliau pajutau, ką reiškia sulaukti vyrų dėmesio. Kai svėriau dvigubai daugiau, nebuvau laiminga. Net neužsukdavau į drabužių parduotuves - vis tiek mano dydžių drabužių jaunoms panelėms skirtose parduotuvėse nebūdavo. Dabar galiu pirkti ką tik noriu prabangiausiose parduotuvėse. Atsimenu, vaikinai labai iš manęs šaipydavosi, o dabar kasdien sulaukiu komplimentų. Ir pati pasikeičiau: labiau savimi pasitikiu, tiesiog spinduliuoju laime", - šypsosi Monika.


Broliukas greitai grįš namo


Greitai Monika pamatys iš įkalinimo įstaigos netrukus išeisiantį brolį Darių.

„Aš net neįsivaizduoju, kaip jis elgsis grįžęs į laisvę. Net neabejoju, kad iš ten grįžęs žmogus tikrai netampa geresnis. Visus tuos penkerius metus bendravome, siuntėme laiškus, buvau nuvažiavusi jo aplankyti. Juk tai mano brolis, mano kraujas... Aš jį labai myliu... Darius turi širdies draugę Vilniuje, gali būti, kad apsistos pas ją. Juk jam jau trisdešimt metų, didelis vyras, pats laikas pradėti kurti savo gyvenimą", - sako Monika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius