-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Moterys meluoja geriau“ supažindina su naujais personažais

Šalia puikiai pažįstamos „Moterys meluoja geriau" aktorių grupės, naujausiame serialo sezone pasirodys ir naujų personažų būrys.
Foto naujienai: „Moterys meluoja geriau“ supažindina su naujais personažais
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Šalia puikiai pažįstamos „Moterys meluoja geriau" aktorių grupės, naujausiame serialo sezone pasirodys ir naujų personažų būrys.


Klaipėdos dramos teatro aktorius Vytautas Anužis, neseniai seriale „Nemylimi" matytas Tomas Kliukas ir televizijoje debiutuojanti Goda Andriūnaitė. Visi kartu jie trečiame „Moterys meluoja geriau" sezone taps nauja šeima, giminystės ryšiais susijusi su Vytauto Šapranausko herojumi advokatu Pauliumi.


„Vytautas Anužis atliks valdingo tėvo, turtingo verslininko ir apsukraus vyro vaidmenį. Gusto personažą suvaidinti reikėjo labai gero aktoriaus, charizmatiškos asmenybės ir šiaip mielo žmogaus, todėl mes ir pasirinkome Vytautą. Abu serialo režisieriai yra dirbę su Anužiu, todėl jo įsiliejimas į mūsų gretas buvo greitas ir draugiškas. Verslininko Gusto dukrą, Pauliaus dukterėčią, Diną vaidina dar nematytas jaunas talentas Goda Andriūnaitė, o sūnų Vaidotą - buvęs Alytaus aktorius Tomas Kliukas. Jo pasirodymas seriale „Nemylimi" sužavėjo ne tik kūrybinę grupę, bet ir žiūrovus. Vaidotas - atsisakęs turtingo gyvenimo po tėvo sparnu, palieka namus ir ieško gyvenime įdomių pažinčių, o pragyvenimui užsidirba sudarydamas asmeninius horoskopus. Be to, Tomo Kliuko personažas papuls į intriguojančią meilės trikampio situaciją. Kaip iš jos išsisuks, -  dabar dar nėra aišku", - naujus veidus seriale „Moterys meluoja geriau" pristato vykdomasis prodiuseris Rimvydas Martinaitis.


Kūrybiniame populiaraus serialo procese dalyvauja antrojo „Moterys meluoja geriau" sezono ir žiemą debiutavusio „Nemylimi" kūrėjai.


„Kūrybinė grupė išlieka ta pati, todėl tikimės, kad žiūrovai mėgausis tuo, ko pasiilgo per visus metus. Režisierių gretas papildė Balys Latėnas. Jis padeda Sigitui Račkiui tęsti pradėtus darbus, mat šį kartą nemažai laiko filmuojam ne tik Vilniuje, bet ir pajūryje. Čia kūrybinė grupė spėja darbus derinti su malonumais - einame drauge į koncertus, turėjome progą Gargžduose pamatyti futbolo rungtynes", - apie vasaros filmavimo darbus pasakoja R. Martinaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius