Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Mūsų knygų ženklai

Ar mėgsti pirkti knygas, turėti jas savo, būtinai kietais viršeliais, dėti į lentynas, ne visada spėti perskaityti, bet su mielu noru skolinti? Man patinka, kai draugai grąžina kelionių vadovus su pažymėtomis vietomis, kurias būtina aplankyti, kavinėmis, kuriose toks skanus beaujolais vynas ir smagūs padavėjai, gatvėmis, kuriose naktį niekas nemiega, patinka knygose rasti pabrauktas citatas, užlenktą kampą ar paliktą popierėlį, metro bilietą, skirtuką, parduotuvės čekį, kurie žymėjo perskaitytą vietą, dievinu matyti, kad knyga buvo mylėta, reikalinga ir įdomi.
Knygos
Knygos
Temos: 1 Ženklai

Tikiuosi, kad gavusi knygą dovanų, viršelio vidinėje pusėje rasiu įrašą, kokia proga ir kas ją dovanoja, dailiai užrašytus linkėjimus. Noriu, kad mano knygos būtų pažymėtos, išskirtinės, apaugusios istorijomis, kad matytųsi, kieno lentynai jos priklauso, kad jos iškeliautų per draugių rankas, bet visada grįžtų.

Ar kaip nors pažymi savo knygas? Aš vaikystėje ranka rašydavau Odetos knyga. O šiandien noriu parodyti gražuolius antspaudus, rastus etsy.com, kurie taip gražiai stovėtų ant lentynos krašto ir lauktų, kada pažymėsi naują knygą – savo vardu, adresu, devizu, šūkiu, kuo tik nori! Man labai gražu.

Antspaudus galite  peržiūrėti Odetos tinklaraštyje.

Parašyk komentarą Odetai jos tinklaraštyje www.zaidziameparyziu.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius