-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Muzikos akademijoje“ – naujas Radži?

Užteko jam pasirodyti LNK „Pramogų traukinio" klipo filmavime, ir spauda suošė: Lietuva turi naują Radži. Eldaras Gadžijev, naujasis „Muzikos akademijos" dalyvis, prieštarauja.
Foto naujienai: „Muzikos akademijoje“ – naujas Radži?
LNK nuotr. / zmones24.lt

Užteko jam pasirodyti LNK „Pramogų traukinio" klipo filmavime, ir spauda suošė: Lietuva turi naują Radži. Eldaras Gadžijev, naujasis „Muzikos akademijos" dalyvis, prieštarauja.

„Mes visai kitokie. Absoliučiai. Aš esu azerbaidžanietis. Mano kitoks balso tembras. Mano visai kitokia dainuojama muzika. Galų gale visai kitokia išvaizda", - sako 26 metų Eldaras. Tačiau vaikinas sutinka, kad jis lietuviams atrodo lygiai toks pats egzotiškas, kaip ir romų tautybės Radži.

Nors Eldaro ir tėtis, ir mama - iš Azerbaidžano, vaikinas gimė Vilniuje ir čia užaugo. Savo tėvų gimtinėje jis buvo vos kelis kartus, bet iš tėvų paveldėjo tamsų gymį ir temperamentą.

„Esu labai rytietiškas žmogus: nekantrus, užsiplieskiantis, temperamentingas", - sako Eldaras.

Jis niekada nesimokė muzikos, nepažįsta natų, bet turi puikią klausą ir yra dainavęs tautinių mažumų  ansamblyje „Alija".

„Aš dainavau, o tuomet dar nežinoma Karina Krysko šoko", - juokiasi Eldaras. Karina jau dainuoja, o Eldaras, matyt, dainuos jau visai netrukus.

Su muzika savo gyvenimo vaikinas niekada nesiejo, po mokyklos išvyko padirbėti į Didžiąją Britaniją. Po trejų sėkmingų metų jis grįžo į Lietuvą. Iš nostalgijos. „Pasiilgau tėvų, draugų, Lietuvos. Grįžau čia, įstojau studijuoti, bet neatmetu galimybės, kad vėl išvažiuosiu į užsienį. Anglija man - tobula šalis".

Į „Muzikos akademiją" Eldaras eina, nes žino, kad gali dainuoti: „Man nusibodo dainuoti vienam namuose, kai niekas negirdi. Noriu pabandyti būti scenoje. Manau, kad man pavyks".

„Muzikos akademijoje" Eldaras debiutuos su egzotiška turkiška daina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius