Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naomi Watts įsimylėdavo dvejiems metams?

Apie šią aktorę žinoma tai, kad ji - iš Australijos, turi puikų humoro jausmą, blaiviai mąstanti ir neprarandanti pusiausvyros asmenybė. Naomi Watts - artima Nicole Kidman bičiulė.
Foto naujienai: Naomi Watts įsimylėdavo dvejiems metams?
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Naomi Watts

Vardas, pavardė: Naomi Watts.

Gimimo data, vieta: 1968 09 28, Šorehamas, Kento grafystė, Jungtinė Karalystė.

Šeima, kurioje gimė: tėvas Peteris Wattsas, roko grupės „Pink Floyd“ garso režisierius, mirė, kai Naomi buvo septyneri; mama Myfannwy - buvusi aktorė, vėliau tapo scenos ir kostiumų dizainere; turi metais vyresnį brolį Benjaminą, kuris yra žinomas JAV fotografas.

Šeiminė padėtis: gyvena su aktoriumi Lievu Schreiberiu (41); susilaukė dviejų sūnų - Alexanderio Pete'o (1,9) ir Samuelio Kai (0,4).

Meilės nuotykiai: draugavo su režisieriumi Danieliu Kirby (46), scenarijaus autoriumi Jeffu Smingi (52), režisieriumi Stephenu Hopkinsu (50) ir aktoriumi Heathu Ledgeriu (1979-2008).

Pasiekimai: išgarsėjo nusifilmavusi Davido Lyncho filme „Malholando kelias“ (2001), vaidino filmuose „Skambutis“ (2002), „Skyrybos“ (2003), „21 gramas“ (2004), „Pasikėsinimas į Ričardą Niksoną“ (2004) „King Kongas“ (2004),  „Pasilik“ (2005), „Skambutis 2“ (2005), „Pakvaišę žaidimai“ (2007), „Angelai ir demonai“ (2009), „International“ (2009).


Apie šią aktorę žinoma tai, kad ji - iš Australijos, turi puikų humoro jausmą, blaiviai mąstanti ir neprarandanti pusiausvyros asmenybė. Naomi Watts - artima Nicole Kidman bičiulė.


Užsigrūdino vaikystėje


Jau ketverių metukų Naomi suprato, ką gali vienas kito neapkenčiantys vyras ir moteris. Jos tėvai skyrėsi ilgai ir skausmingai. Kai Naomi buvo septyneri, mirė jos tėvas. Jo atminimui Naomi mobilusis telefonas visuomet suskamba „Pink Floyd“ daina „Money“. Motina dukrą išmokė atkaklumo ir išugdė stiprią valią. Mama išsivežė Naomi ir jos brolį Beną į Australiją tuomet, kai Naomi suėjo 14 metų. Savo pavyzdžiu Myfannwy auklėjo dukrą - niekada nereikia susitaikyti su pralaimėjimu, reikia kovoti iki galo. „Nemanau, kad labai savimi pasitikiu, tačiau net beviltiškiausiose situacijose suveikia kažkoks išgyvenimo mechanizmas, užkoduotas manyje nuo vaikystės. Tokį mechanizmą turi ir mano brolis Benas, kuris yra puikus fotografas. Jis, kaip ir aš, viską pradėjo nuo nulio ir sugebėjo nemažai pasiekti. Visa tai mes paveldėjome iš mamos: ji mus mokė daug dirbti ir niekada savęs negailėti“, - teigia aktorė. Vaikystę žavioji Watts prisimena su valiūkiška šypsena. Ji augo su broliu, mokėsi pensione, kuriame mylimiausias pokštas buvo į unitazą įdėti vakuuminio pakavimo plėvelę.

Naomi neapkenčia tingių ir apatiškų žmonių. Ji sako: „Teko sutikti daug aktorių, kurie tik ir skundžiasi, kad neturi darbo. Kai jie ateina į atranką, paaiškėja, kad tekstą aktoriai perskaitė likus penkioms minutėms iki filmavimo arba repeticijos, o paskui stebisi, kodėl jų nepriėmė.“ Watts siutina ir tokie žmonės, kurie po pirmos sėkmės praranda ryšį su realiu pasauliu (pvz.: seniai lankėsi prekybos centre, nežino, kaip užpildyti sąskaitas, kaip uždegti dujinę viryklę ir t. t.) „Tikrai nepriklausau tokiai žmonių grupei. Nėra nieko, ko nesugebėčiau padaryti pati. Jokių namų šeimininkių, sekretorių ir vairuotojų! Nekenčiu, kai man dirba kiti! Manau, kad persisotinimas ir per daug komforto atpalaiduoja, atima stimulą judėti į priekį“, - teigia Watts.


Nugalėjusi pavydą


Ne visada Naomi  Watts buvo tarp geidžiamiausių aktorių. Dar visai neseniai jos perspektyvos buvo tokios miglotos, kad moteris rimtai svarstė galimybę išsižadėti aktorystės. Dvidešimtmetė Naomi persikraustė iš Sidnėjaus į Los Andželą. Visą dešimtmetį ji dėjo be proto daug pastangų, kad į ją, kaip į aktorę, atkreiptų dėmesį. Deja, Naomi siūlydavo tik nieko vertus vaidmenis. Watts paauglystės laikų draugė Nicole Kidman (41) ją ramino sakydama, kad reikia dar truputį palaukti - vienas stiprus vaidmuo gerame filme gali kardinaliai pakeisti situaciją. Lyg tyčia tokie  vaidmenys atitekdavo ne Naomi. Watts dalyvavo nesibaigiančiose žeminančiose peržiūrose ir kino bandymuose. Naomi prisipažįsta, kad kai kada ją apimdavo nusivylimas: „Baisiausia, kai pradedi savimi nebepasitikėti, imi galvoti, kad tik kiti yra teisūs. Tuomet pradedi galvoti: „Taip, esu niekam tikusi. Neturiu jokio talento, esu pernelyg sena ir užsispyrusi. Žmonės nenori su manimi turėti jokių reikalų...“

Kol Davidas Lynchas (63) atsitiktinai nepamatė jos nuotraukos krūvoje nuotraukų ir nepatvirtino Naomi vaidmeniui filme „Malholando kelias“, Watts ne vieną mėnesį sėdėjo be darbo. Jai teko iš patogaus nuomojamo buto išsikelti į kuklų pensioną. Ji neteko sveikatos draudimo. Iš nevilties Naomi netgi bandė aktorės profesiją iškeisti į jogos instruktorės specialybę. Bet sunkiausia jai buvo nepavydėti Nicole Kidman. Tuo metu Naomi dažnai užduodavo sau klausimą: „Kas norėtų atsidurti mano vietoje? Kas norėtų turėti tai, ką aš turiu: nuomojamą pigų kambarį, išklerusį „Land Rover“ ir 600 baksų banko sąskaitoje?..“ Niekas tokios kuklios padėties nenorėjo, nebent šiukšlių konteineriuose besirausiantys valkatos.


Grožis


Ši aktorė nėra dažnas reklamos veidas. Neseniai vienas aktorės gerbėjas prie Naomi priėjo gatvėje ir pasakė, kad ji labai panaši į Naomi Watts. Aktorė nuoširdžiai nustebusi ištarė: „Dėkui.“ Watts gana kritiškai vertina savo išvaizdą. Taip, ji labai graži: didžiulės gilios akys, plastiška ir liekna. Tačiau Naomi mano, kad graži ji būna tik tuomet, kai ją tinkamai apšviečia. „Aš žinau, kaip turi būti pastatyti prožektoriai, jog atrodyčiau graži. Mano kūno duomenys nėra ypatingi: neturiu nei aukštų skruostikaulių, nei putlių lūpų. Juk patys matote!“ - negaili sau kritikos žavioji aktorė. Naomi partneris filme „Mes čia nebegyvename“ (2004) Peteris Krause'as (43) nuoširdžiai prisipažino: „Kai aš ją pamačiau pirmą kartą, pamaniau, kaip man reikės vaidinti vaikiną, kuris ja nesidomi? Aš tiesiog pasimečiau tų ryškių vaikiškų akių spindesy. Tuomet nusprendžiau: nežiūrėsiu į ją, ir viskas!“


Ne ilgiau nei dveji metai


Po filmo „Malholando kelias“ Naomi išgarsėjo, vaidmenis jai ėmė siūlyti kiti režisieriai. Tačiau susidomėjimas naująja žvaigžde išaugo ne tik dėl naujai jos kuriamų ekrano herojų, bet ir dėl Watts romano su aktoriumi Heathu Ledgeriu. Geltonoji spauda šią porą stebėjo tarsi pro padidinamąjį stiklą. Juk Naomi už Heathą buvo vyresnė net 11 metų! Aktoriai susipažino filmavimo aikštelėje, kai Watts buvo 35-eri. Pasak Holivudo aktorės, tarp jų įvyko staigi cheminė reakcija, kuri tęsėsi beveik porą metų. Beje, nė vienas aktorės meilės romanas netruko ilgiau nei dvejus metus. Be Heatho Ledgerio buvo ir kitų aktorių bei režisierių, bet nė su vienu iš jų, išskyrus dabartinį Naomi sužadėtinį Lievą Schreiberį (41), aktorės meilės romanai netrukdavo ilgiau nei porą metų. „Įsidėmėkite! Aš neleidžiu knaisiotis po nešvarius skalbinius. Taip, mano spintoje pilna skeletų, bet visi jie apsirengę“, - kartą aktorė griežtai atrėžė žurnalistui, uždavusiam klausimą apie jos buvusius vyrus. Lievą Schreiberisį ir Naomi sieja ne tik stiprūs jausmai, bet ir jų sūnūs - Aleksandris Pete'as (1,9) ir praėjusių metų pabaigoje gimęs Samuelis Kai (4 mėn.).

Naomi neslepia, kad yra vegetarė, praktikuoja jogą ir gana rimtai užsiiminėja Rytų dvikovomis.

„Kuo vyresnė darausi, tuo įdomesnių pasiūlymų sulaukiu: esu kviečiama vaidinti motinas, išsiskyrusias ir pasiturinčias moteris. Man atrodo, kad užuot galvojus, kaip sustabdyti senėjimo procesą, reikėtų pabandyti paneigti stereotipą, kad moters gyvenimas baigiasi sulaukus 40 metų“, - sako Naomi Watts, o jos žodžius patvirtina gyvenimo džiaugsmą spinduliuojančios akys.



Benicio del Toro (42): išdykusi provokatorė


Filmuojant juostą „21 gramas“, aktorius Benicio Del Toro šventė savo gimtadienį. Kai į filmavimo aikštelę įnešė tortą, Naomi Watts jam pasiūlė pasilenkti ir dantimis iš torto ištraukti žvakutę. „Tik paskutinę akimirką supratau, kad iš tikro ji norėjo įmurkdyti mano veidą į kremą, - su šypsena prisimena Del Toro. - Juk aš, idiotas, vos nesutikau! Šiaip Naomi pavadinčiau „Mis Provokacija“. Ji niekada nesusilaiko, kai kalbama apie pokštus ar kvailus juokelius“.


Įdomūs faktai:


  • Nusprendė būti aktore, kai ji, būdama penkerių matų, scenoje pamatė vaidinančią mamą.
  • Naomi ūgis - 165 centimetrai.
  • Watts pirmąkart tapo mama sulaukusi 38-erių.
  • Gatvėje šios aktorės gerbėjai neatpažįsta.
  • Sulaukusi 18 metų, dirbo modeliu Japonijoje.
  • 2001 m. režisierius Davidas Lynchas Watts patvirtino pagrindiniam vaidmeniui filme „Malholando kelias“ be atrankos; režisieriui tiesiog patiko aktorės nuotrauka, kurią ji buvo prisegusi prie atsiųsto CV.
  • 17 metų laukė vaidmens, kuris ją išgarsintų.
  • 2006 m. prancūzų žurnalas FHM išspausdino seksualiausių pasaulio moterų šimtuką; 2-ojoje vietoje buvo Naomi Watts.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius