Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Zvonkė: skambi pavardė – skambi suma

Idėjų nestokojanti dainininkė Natalija ZVONKĖ (24) vis dar sugeba nustebinti. „Lietuvos šokių dešimtuke" jau kurį laiką jėgas ant parketo bandanti Natalija tapo bene pirmąja Lietuvos atlikėja, apdraudusia... savo kūną.
Foto naujienai: Natalija Zvonkė: skambi pavardė – skambi suma
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Idėjų nestokojanti dainininkė Natalija ZVONKĖ (24) vis dar sugeba nustebinti. „Lietuvos šokių dešimtuke" jau kurį laiką jėgas ant parketo bandanti Natalija tapo bene pirmąja Lietuvos atlikėja, apdraudusia... savo kūną. Tiesa, bent jau kol kas nė viena Lietuvos draudimo bendrovė dainininkės kūno nedrįso apdrausti milijonu, tad klaipėdietei teko pasitenkinti kiek mažesne - 300 tūkstančių litų - suma.


Kodėl nusprendei apsidrausti?
Pamaniau, kad dalyvaudama „Šokių dešimtuke" galiu neišvengti traumų. Per repeticiją prieš pirmąją laidą pasitempiau dešinę šlaunį. Teko šokti dantis sukandus, o skausmą jaučiu iki šiol. Špagato jau nepadarau. Pasitaiko nedidelių sužeidimų, tad gali būti ir rimtesnių.

O kodėl pageidavai tokios sumos?
Ir pirmiau drausdavausi, tik šį kartą norėjosi kur kas didesnės sumos. Niekas iki šiol nėra to padaręs, tad kodėl nebūti pirmai?! Be to, pavardė skambi, todėl ir suma turi būti skambi. (Juokiasi.)
O kad ji per didelė, tikrai nemanau. Mano kūnas yra dar brangesnis - bent jau man tikrai. Būtų labai gaila, jei dabar susižeisčiau ir nebegalėčiau šokti. Kuo toliau, tuo projektas darosi įdomesnis, labiau intriguojantis, todėl jame norisi išlikti ilgiau.

Kaip manai, kuri tavo kūno vieta brangiausia?
Man visas kūnas brangus. Jennifer Lopez jau draudėsi skirtingas dalis, tad nesinori kartotis.

O balsą ar esi apsidraudusi?
Ne. Bet, kiek žinau, Lietuvoje nėra galimybės apdrausti atskiras kūno dalis. Jei jau viso negalima apdrausti milijonu, ką tada kalbėti apie atskiras dalis...

Nusivylei?
Šiek tiek. Tikrai tikėjausi, kad sutiks išskėstomis rankomis, tačiau nė viena didžiausia Lietuvos draudimo bendrovė apdrausti milijonu taip ir nesiryžo.

Domėjaisi, kokios išmokos tau būtų mokamos patyrus vienokią ar kitokią traumą?
Visus dokumentus sutvarkė Deivydas (vyras Deivydas Zvonkus - red. past.), aš net neturėjau laiko prisėsti ir panagrinėti popierių. Kiek girdėjau, jei susilaužysiu pirštą, gausiu penkis tūkstančius litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius