Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Zvonkė - sumani skandalų planuotoja

Šiais metais žurnalai ir laikraščiai tiesiog mirgėte mirgėjo žinutėmis apie Natalijos Zvonkės (24) sėkmes ir nesėkmes, apie visas gyvenimo peripetijas!
Foto naujienai: Natalija Zvonkė - sumani skandalų planuotoja
Vakario Paukštės nuotrauka / zmones24.lt
Šiais metais žurnalai ir laikraščiai tiesiog mirgėte mirgėjo žinutėmis apie Natalijos Zvonkės (24) sėkmes ir nesėkmes, apie visas gyvenimo peripetijas! Vieni gailėjosi mylimos savo atlikėjos, kiti suskubo smerkti ir vadinti dainininkę reklamos auka. Na, reikia pripažinti, kad savireklamos, kad ir kokia ji būtų, žaviai moteriai šiais metais tikrai netrūko! Vos tik garsioji dainininkė sekdama Holivudo žvaigždžių pavyzdžiu nusprendė apsidrausti savo kūną - ir ne bet kokia suma, o visu milijonu, - ir nuaidėjo tai kaip tikras skandalas! Gal dėl to ir nepavyko Natalijai išsireikalauti tokios sumelės. Teko pasitenkinti kur kas mažesne - 300 tūkstančių litų suma. Bet tikru skandalu ši istorija virto tuomet, kai vos tik spėjusi apsidrausti, Natalija susilaužė ranką, negana to, atlikėjai dar ir plautis trūko! O tuomet tikrai netrūko manančių, kad gudri Natalija čia tiesiog viską surežisavo! Netrukus Natalijos nuotraukos vėl pasirodė spaudos puslapiuose... Ir ne bet kokios, o nuogos ir itin erotiškos.... Pati atlikėja neigė, kad fotografavosi erotinėje fotosesijoje, ir paskelbė, jog tai tikrų tikriausias montažas. Kas ten žino, kaip iš tikro buvo - svarbu, kad pati Natalija Zvonkė puikiai supranta, kad kuo daugiau nuotraukų ir rašinių spaudoje, tuo daugiau pinigėlių žvaigždės piniginėje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius