Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Zvonkė vadovaus dainavimo studijai

Pasklidus kalboms, jog pramogų pasaulio atstovus užgriuvusi krizė garsiąją atlikėją privertė griebtis dar vieno verslo, pakalbinome pačią dainininkę Nataliją Zvonkę.
Foto naujienai: Natalija Zvonkė vadovaus dainavimo studijai
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt

Pasklidus kalboms, jog pramogų pasaulio atstovus užgriuvusi krizė garsiąją atlikėją privertė griebtis dar vieno verslo, pakalbinome pačią dainininkę Nataliją Zvonkę.


Keletas faktų


Gimė 1983 m. vasario 5 d.

Zodiako ženklas: Vandenis.

Diskografija: su grupe YVA išleido tris albumus („Berniukams", „Katytės" ir „Blondinės"), su vyru Deivydu Zvonkumi - albumą „Nesumeluota meilė".

Veikla: dalyvavo TV projekte „Šokių dešimtukas", vedė sezoninę laidą „Vasara su „Ambrozija", dabar laidos „Paparacai" vedėja ir kt.

Mokslai: KTU studijuoja statybą ir architektūrą.


Žmonės kalba, kad atidaryti dainavimo studiją jus privertė visuotinė krizė...


Apie save esu prisiklausiusi tiek gandų, kad įgijau imunitetą (juokiasi). Apkalbos mane seniai užgrūdino, todėl nekreipiu į jas dėmesio. Nors nesu milijonierė, mūsų namai ir automobiliai įsigyti išsimokėtinai, dainavimo studija nėra toks verslas, iš kurio pasipelnytum, juolab pralobtum. Esu iš tų žmonių, kurie negali būti be veiklos. Ši studija mums su Deivydu - būdas realizuoti mažas svajones. Man labai patinka dirbti su vaikais. O dėl krizės, tai jos dar labai nejaučiame. Visą sausį su grupe YVA kartą per savaitę turime po koncertą. Nelabai daug, bet negalime skųstis.  


Ar dainavimo studija jau veikia?


Klaipėdoje mūsų šokių studija veikia nuo lapkričio, o dainavimo mokyklėlėje darbai turėtų įsibėgėti po pusantro mėnesio. Norinčiųjų yra nemažai, tad vasario 3 dieną skelbsime atranką, kuri vyks YVA šokių studijoje. Planuojame įkurti dvi popchoro grupes po dešimt vaikučių. Rengsime mažuosius rimtiems konkursams. Beje, mūsų studijos šokėjėliai jau turėjo galimybę pasirodyti per televiziją Kalėdų vakarą.


Ar pati mokysite vaikus dainavimo?


Yra žmonių, kurie geriau išmano, kaip mokyti, todėl jiems ir patikėjau šį darbą. Turime nuostabią dainavimo mokytoją diplomuotą specialistę Gintarę Valaitytę. Ji moka sudominti ir suvaldyti mažylius. Šokių moko profesionalus šokėjas Martynas. Mamos džiaugiasi, kad jų atžalos pačios prašosi į studiją, nereikia varu varyti. Vaikai labai noriai ruošiasi pasirodymams, nes talentingiausieji ir stropiausieji turi galimybę pakliūti į televiziją.   


Būsite tik studijos vadovė ar?..


Nors labiau esu vadovė, abu su vyru aktyviai dalyvaujame šioje veikloje. Deivydas kuria daineles, aš mokau mažylius scenos judesio paslapčių, kaip save pateikti. Užsuku pažiūrėti ir į šokių repeticijas. Žiūrėk, vienas per mažai šypsosi, kitas pernelyg įsitempęs. Pamokau, patariu. Nors studiją lanko vaikai nuo trejų iki šešiolikos metų, man labiausiai patinka dirbti su pačiais mažiausiais. Jie tokie natūralūs, dar nesugadinti. Pamenu, per filmavimą studijoje vienas užsinorėjo valgyti krintantį sniegą (kvatoja). 


Kaip visur spėjate?


Esu įpratusi gyventi pašėlusiu ritmu. Man geriau daugiau veiklos nei visai nieko neveikti. Jei atostogauju, trečią dieną jau spirgu, griebiu užrašų knygelę ir planuoju darbus. Kai nori, visur spėji. Ypač kai darai tai, kas patinka ir teikia pasitenkinimo. O jei iš to dar ir pinigėlių nubyra, nuostabu, bet ne tai svarbiausia.

Randu laiko ir ketvirtajam dabar įrašomam mūsų grupės albumui, kuris turėtų pasirodyti pavasario pradžioje. Jau turime keturias „nerealias" dainas, jas kuria Deivydas. Šįkart ypač esu reikli tekstams, daug ką taisau, nes noriu, kad viskas būtų tobula ir man patiktų šimtu procentų. 


Šiemet būrėjai buvo negailestingi garsenybėms. Ar neišgąsdino jų pranašystės?


Kartą viena Sibiro šamanė išbūrė, kad dalyvausiu TV šokių projekte ir patirsiu sunkią traumą. Taip ir buvo. Gal iš tiesų mūsų ateitis kažkur jau seniai užrašyta, tačiau stengiuosi patikėti tik gerais dalykais. O man išpranašavo, jog šiais metais lydės sėkmė veikloje. Tiesa, vienas raganius sakė, kad lapkritį mūsų šeiminę idilę gali sujaukti blondinė.


Gal griebėtės moteriškų kerų, kad vyras nesidairytų į šonus?


Kerų nesigriebiau, pasitikime vienas kitu. Su Deivydu iš to tik pasijuokėme. O kaip bus, taip bus. Gerai pažįstu savo vyrą ir žinau, kad jam šeima labai svarbi. Dėl vienadienio meilės nuotykio jis visko nemestų. Esu tikra, kad neištikimybė mūsų šeimoje nebus skyrybų priežastis. Nebent iki gyvo kaulo vienas kitam atsibostume ir tarp mūsų neliktų nieko bendra. O anot raganiaus, jei gimtų vaikelis, Deivydas nepaliktų šeimos net dėl  karščiausios pupytės (juokiasi).


Tai gal jau planuojate šeimos pagausėjimą?


Specialiai neplanuojame, bet vis dažniau pagalvojame, kad būtų laikas. Tačiau ne viskas priklauso vien nuo mūsų, kai kas yra ir Dievo valioje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius