-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas muzikinis šou „Talentų medžioklė“

Žymiausi Lietuvos muzikos prodiuseriai jau šią vasarą lankysis įvairiausiuose miestuose ir miesteliuose ieškodami naujų talentų!
Foto naujienai: Naujas muzikinis šou „Talentų medžioklė“
Foto naujienai: Naujas muzikinis šou „Talentų medžioklė“ / zmones24.lt
Temos: 1 Medžioklė
Jau visai netrukus atkeliaus saulės spinduliais, ryškiaspalviais gėlių žiedais, ilgomis dienomis ir trumpomis naktimis džiuginanti vasara. TV3 televizija žiūrovams pateiks daug intriguojančių, įdomių, naujų vasaros sezono laidų. Viena iš jų – jau birželio pabaigoje TV3 eteryje startuojantis naujas muzikinis šou – „Talentų medžioklė“!
Žymiausi Lietuvos muzikos prodiuseriai jau šią vasarą lankysis įvairiausiuose miestuose ir miesteliuose ieškodami naujų talentų!
„Po truputį pradedam ruoštis vasaros medžioklei. Šį kartą naujų talentų ieškančių, populiarių Lietuvos prodiuserių taikinyje – dainuojantys mūsų šalies tautiečiai, trokštantys užlipti į didžiąją sceną. Šį kartą muzikos prodiuseriai galės parodyti, ką jie sugeba, – iš minios žmonių išsirinkę keletą dalyvių, o iš jų vėliau atsirinkę vieną, daug dirbs ir ruošis sceninei dvikovai. Žiūrovų balsai nulems, kurio prodiuserio atrinktas žmogus yra vertesnis patekti į finalą. Šiame muzikiniame šou rungsis ne tik dainuojantys lietuviai, bet ir naujų talentų ieškantys Lietuvos pramogų verslo rykliai“, – apie naująjį TV3 vasaros muzikos šou „Talentų medžioklė“ pasakoja Saulius Basijokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius