-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nemylimų“ režisierių užpuolė kūrybinė serialo grupė!

Neabejotinai aktoriai yra geri improvizatoriai, tačiau sukelti muštynes ir užpulti serialo „Nemylimi“ režisierių Sigitą Račkį išdrįstų ne kiekvienas narsuolis.
Foto naujienai: „Nemylimų“ režisierių užpuolė kūrybinė serialo grupė!
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Neabejotinai aktoriai yra geri improvizatoriai, tačiau sukelti muštynes ir užpulti serialo „Nemylimi“ režisierių Sigitą Račkį išdrįstų ne kiekvienas narsuolis. Galbūt todėl naujo lietuviško serialo kūrybinė grupė nusprendė veiksmų imtis ne po vieną, o visi drauge.

„Vieną popietę, filmuojant „Nemylimų“ epizodus, aktoriai sugalvojo sniege „išmaudyti“ ne ką kitą, o serialo režisierių. Įdomiausia tai, kad puolė jie jį visi kartu, o tada jau vyko tikros grumtynės – nebeaišku, kas pradėjo, kas prieš ką ir su kuo kovojo. Svarbiausia yra tai, kad buvo linksma, o operatorius visas linksmybes spėjo užfiksuoti. Gal vienoje iš serijų pritaikysime tai muštynių scenai“, – šypsosi serialo „Nemylimi” vykdomoji prodiuserė Rasa Grockytė.

Naujasis lietuviškas serialas mėgsta drąsius išpuolius ne tik už kadro, bet ir pagal scenarijų. Jau visai netrukus nusikaltimus seks ir žmogžudystės detektyvas.

„„Nemylimų“ seriale netrūksta meilės istorijų, tačiau nusikalstamos veikos jame taip pat nemažai, ir ji ne tik intriguoja, bet ir šio serialo scenarijų paverčia provokuojančiu. Viena istorija veja kitą, o detektyvinis siužetas susipina į keletą linijų ir vienija visus personažus“, – pasakoja R. Grockytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius